Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Tiel en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Tiel. Kies je psycholoog in Tiel en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Ilona Jonkers in

Ilona Jonkers

"Iedereen maakt wel eens een periode mee dat het minder goed gaat. Je voelt je somber, angstig, gespannen of je slaapt slecht. Soms kom je er zelf uit en soms heb je net een extra steuntje in de rug nodig. Op deze momenten kan het prettig zijn om met iemand te praten. Ik kijk naar wie je bent als persoon en jouw omstandigheden. Een goede samenwerking is voor mij de basis van elke behandeling. Samen gaan we jou klachten onderzoeken, gaan we samen kijken hoe we de klachten kunnen verminderen en krijg je van mij handvatten om zelf in de toekomst met lastige periodes om te gaan. Ben je bereid om samen aan de slag te gaan?"

psycholoog Len van der Wurff in

Len van der Wurff

"Ik zie klachten, symptomen en patronen als een uiting van wat zich op een dieper, vaak onbewust niveau in jou afspeelt. Naast aandacht voor je klachten staan we dus ook stil bij waar ze uit voortgekomen zijn zodat ze betekenis krijgen. Wat is hun boodschap voor jouw leven, jouw doen en laten? Wat is écht nodig? Wat wil tot ont-wikkeling komen, maar is verborgen, uitgesteld, vermeden of onderdrukt? In dit procesgerichte werk ben ik vooral geïnspireerd door Gestalttherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Mindfulness en Somatic experience. Deze benaderingen zijn gericht op bewustwording (awareness) en contact met jezelf in de situaties waarin je leeft en/of werkt. Indien gepast werk ik naast de dialoog ook met belevingsgerichte oefeningen, lichaamsgerichte en systemische interventies. Eventuele trauma’s of andere ingrijpende gebeurtenissen kunnen in dit proces geïntegreerd worden. Ik werk niet met protocollen maar wil jou in je zelfonderzoek ont-moeten. Naast het bieden van veiligheid en uitdaging behoren ook humor en relativering bij wie ik ben."

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Kübra Doğan-Daş in
100% online behandeling

Kübra Doğan-Daş

"Laten we je pad samen meer bewandelbaar maken, zodat er uiteindelijk weer ruimte is om te genieten van al het moois. Het blijft jóuw pad maar we kunnen de reis tijdelijk delen. "

psycholoog Proshat Alavi in
100% online behandeling

Proshat Alavi

"Soms voelt het zwaar om alles alleen te dragen. Samen zorgen we ervoor dat jij je krachtiger voelt en weer vol energie in het leven staat. Tijdens de sessies ervaar je een liefdevolle en veilige ruimte waar al jouw gedachten en emoties welkom zijn. Ik kijk verder dan alleen een diagnose en standaard protocollen, en zorg dat we jouw klachten kunnen behandelen op een manier die bij jou past. (English sessions possible)"

psycholoog Ceyda Keskindemir in
100% online behandeling

Ceyda Keskindemir

""Graag help ik je bij je innerlijke reis. De innerlijke reis kan soms tegenstrijdigheden bevatten, complex zijn en vaak is het een hobbelige weg. Bepaalde gebeurtenissen hetzij in het hier en nu of in je jeugd kunnen zodanig opspelen dat je uit balans raakt. Wanneer je dusdanig uit balans bent dat het je dagelijkse leven beïnvloedt en het je belemmert, is het goed om dat niet te negeren maar gehoor aan te geven. Graag kijk ik mee hoe je terug in balans kunt komen. Soms betekent dit oncomfortabele gesprekken aangaan, patronen doorbreken, je angst onder ogen zien en/of bepaalde gevoelens toelaten en verwerken." "

psycholoog Zohra Tairie-Hamid in
100% online behandeling

Zohra Tairie-Hamid

"‘If you change nothing, nothing will change’"

psycholoog Helma Keijzers in
100% online behandeling

Helma Keijzers

"Wil je onder andere in het weekend ONLINE behandelsessies om je psychische klachten aan te pakken? Dat kan! Graag onderzoek ik samen met jou of ik de kennis en kunde in huis heb die jou momenteel kan helpen om je leven weer in de juiste richting te sturen."

psycholoog Shirin Zaidi in
100% online behandeling

Shirin Zaidi

"Waar een wil is, is een weg. Ik loop met je mee. Ga jij de uitdaging aan?"

psycholoog Iza Leeuwin in
100% online behandeling

Iza Leeuwin

""Every bad feeling is potential energy toward a more right way of being if you give it space to move toward its rightness." "

psycholoog Linda Rettenwander in
100% online behandeling

Linda Rettenwander

"“The body remembers what the mind forgets.” ― Jacob Levy Moreno"

psycholoog Judit Koltai in
100% online behandeling

Judit Koltai

"Een behandeling aangaan bij een psycholoog is spannend. Spannend, want het betekent dat je de confrontatie aangaat met jezelf, stilstaat bij je pijnpunten en dat je meer inzichten krijgt in je gedrag. Het vraagt moed om dit te doen! Ik zie het als mijn taak jou te begeleiden naar herstel en de pijnpunten om te zetten in positieve energie. "

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Tiel? Op deze pagina zie je psychologen in Tiel en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Tiel neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Tiel aan de slag!