Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Utrecht en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Utrecht. Kies je psycholoog in Utrecht en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Niels Nederveld in

Niels Nederveld

"Het leven ga je niet door zonder kleerscheuren. Waar het om gaat is dat je met de ups en downs om kunt gaan met de koers op wat voor jou echt waardevol is. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij weer (veer)krachtig in je leven komt te staan!"

psycholoog Esra Bagdere in

Esra Bagdere

"Voelt het alsof je even vastzit en kan je wel wat steun gebruiken? Samen kunnen we kijken naar wat er speelt en werk ik met je aan praktische oplossingen. Laten we samen de weg naar innerlijke rust en kracht bewandelen! Bij mij kan je terecht voor sessies in het Nederlands, Engels en Turks. Je bent van harte welkom! "

psycholoog Heidi Euverman in

Heidi Euverman

"'Niets menselijks is ons vreemd (Terentius)'. Daarom help ik je graag verder! Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen met allerlei psychische klachten. We kijken samen naar wat je nodig hebt, hierbij stel ik een behandelplan op waarbij ik het verminderen van jouw klachten voorop zet. Ik ben doorgaans doortastend, invoelend, prikkelend, maar ook steunend, betrokken en hartelijk. Mijn behandelingen kenmerken zich door zonder oordeel mee te kijken in jouw leven."

psycholoog Marjolein van den Bosch in

Marjolein van den Bosch

"Zit je vast in je eigen gedachten? Samen kijken we naar oplossingen en creëren we meer rust in je hoofd. "

psycholoog Petra van Doorn in

Petra van Doorn

"Als je vastloopt of je weet het niet meer, kunnen gesprekken je helpen. Het maakt niet uit of je last hebt van angst, trauma('s), depressieve klachten hebt of ergens anders tegenaan loopt. Jij staat centraal en ik help je graag op weg: van een klachtgericht naar een krachtgericht leven. Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je graag. Samen gaan we op zoek naar wat je helpt en wat bij je past."

psycholoog Janou Herder in

Janou Herder

"Heb je te maken met tegenslagen? Zit je even niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je vastloopt? Of loop je tegen bepaalde patronen aan die je wil doorbreken? Goed dat je hulp zoekt! Ik help je weer regie krijgen over je eigen leven. We gaan op zoek naar wat voor jou belangrijk is in je leven en hoe je omgaat met de obstakels die je onderweg tegenkomt. "

psycholoog Maaike van der Waal in

Maaike van der Waal

"Door los te laten krijg je meer ruimte om jezelf te zijn. "

psycholoog Len van der Wurff in

Len van der Wurff

"Ik zie klachten, symptomen en patronen als een uiting van wat zich op een dieper, vaak onbewust niveau in jou afspeelt. Naast aandacht voor je klachten staan we dus ook stil bij waar ze uit voortgekomen zijn zodat ze betekenis krijgen. Wat is hun boodschap voor jouw leven, jouw doen en laten? Wat is écht nodig? Wat wil tot ont-wikkeling komen, maar is verborgen, uitgesteld, vermeden of onderdrukt? In dit procesgerichte werk ben ik vooral geïnspireerd door Gestalttherapie, Acceptance and Commitment Therapy, Mindfulness en Somatic experience. Deze benaderingen zijn gericht op bewustwording (awareness) en contact met jezelf in de situaties waarin je leeft en/of werkt. Indien gepast werk ik naast de dialoog ook met belevingsgerichte oefeningen, lichaamsgerichte en systemische interventies. Eventuele trauma’s of andere ingrijpende gebeurtenissen kunnen in dit proces geïntegreerd worden. Ik werk niet met protocollen maar wil jou in je zelfonderzoek ont-moeten. Naast het bieden van veiligheid en uitdaging behoren ook humor en relativering bij wie ik ben."

psycholoog Remco van der Werff in

Remco van der Werff

"Je kunt bij mij terecht wanneer je niet goed in je vel zit, vastloopt in je leven of de behoefte voelt om vrijer te leven. Wanneer klachten op de voorgrond staan, wordt het moeilijk om vanuit ontspanning en vrijheid te leven; je raakt jezelf en het plezier in het leven meer en meer kwijt. Ik wil je helpen door vanuit een gelijkwaardige samenwerking het inzicht in je klachten te vergroten, te werken aan acceptatie en ons te richten op wat er in het contact tussen jou en mij gebeurt. "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Kan je niemand in de
buurt vinden?
Kies voor 100% online

  • Thuis of waar je ook bent
  • Geen reistijd en reiskosten
  • Effectief én flexibel

Je herkent ze aan de oranje band met "100% online behandeling"

psycholoog Kübra Doğan-Daş in
100% online behandeling

Kübra Doğan-Daş

"Laten we je pad samen meer bewandelbaar maken, zodat er uiteindelijk weer ruimte is om te genieten van al het moois. Het blijft jóuw pad maar we kunnen de reis tijdelijk delen. "

psycholoog Proshat Alavi in
100% online behandeling

Proshat Alavi

"Soms voelt het zwaar om alles alleen te dragen. Samen zorgen we ervoor dat jij je krachtiger voelt en weer vol energie in het leven staat. Tijdens de sessies ervaar je een liefdevolle en veilige ruimte waar al jouw gedachten en emoties welkom zijn. Ik kijk verder dan alleen een diagnose en standaard protocollen, en zorg dat we jouw klachten kunnen behandelen op een manier die bij jou past. (English sessions possible)"

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Utrecht of bijvoorbeeld in Zeist, Bilthoven of Nieuwegein? Op deze pagina zie je psychologen in Utrecht en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Utrecht neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Utrecht aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Utrecht

In de profielen van de psychologen in Utrecht staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Utrecht kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Utrecht. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Utrecht helpt je graag verder!