Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Utrecht | Jorieke van der Willik

Jorieke van der Willik

Kennis maken met Jorieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Jorieke van der Willik en ik help je graag verder. Wanneer je je telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, neem ik binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Mocht ik je niet kunnen bereiken, dan zal ik een voicemailbericht achterlaten en/of een e-mail sturen, om een afspraak te maken voor een gratis telefonische kennismaking.

Kennis maken met Jorieke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

In het centrum van Utrecht heb ik mijn eigen praktijkruimte aan de Maliesingel 2 wat goed te bereiken is met het OV, daarnaast is er ook een parkeergarage om de hoek. Ik werk hier op de donderdag en vrijdag (ook in de avond). Wanneer het lastig is (of te ver) om fysiek naar een afspraak te komen is er ook de mogelijkheid voor online-sessies. Ik ben flexibel in mijn beschikbaarheid; vroege ochtendafspraken (voor bijvoorbeeld je werk) of de avonduren behoren ook tot de mogelijkheden. In Utrecht heb ik momenteel plekken beschikbaar per direct; waarna gelijk een behandeltraject gestart kan worden (zonder wachttijd).


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder met klachten rond ADHD, Autisme, trauma, verslaving, emotie-regulatie, somberheid, burn-out en angsten of overmatig piekeren (paniek). Ook kan ik je helpen wanneer je last hebt van lichte persoonlijkheidsproblematiek en je graag patronen wilt doorbreken middels bijv. schema-therapie. Tot slot help ik ook graag studenten die zijn vastgelopen in hun studie /schrijven van thesis (langstudeerders). Ik bied blended-care. Dat wil zeggen dat je naast face to face gesprekken ook een eigen online account krijgt op therapieland waar je evt. ondersteunde modules kunt volgen ter ondersteuning van de behandeling. Ik kan dan online met je meekijken bij het maken van opdrachten en je hebt toegang tot een bibliotheek vol met betrouwbare (video) informatie over jouw klacht(en). Na mijn bachelor psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen heb ik de twee-jarige master Medische psychologie in Tilburg gevolgd. Ik deed werkervaring op bij het St. Anna ziekenhuis te Geldrop met een zeer diverse patienten populatie. Na mijn master kreeg ik de mogelijkheid om me te verdiepen in het geven en opzetten van een sociale vaardigheidstraining waarbij mensen zich assertiever leren opstellen. Ook volgde ik de opleiding Cognitieve Gedragstherapie (CGT), zodat ik ook mensen met bijv. een depressie , trauma of angstklachten kan helpen. Ik heb twee jaar gewerkt in een gespecialiseerde instelling voor mensen met ADHD. Daarnaast heb ik de verdiepende cursussen EMDR en Schema-therapie gevolgd zodat ik ook mensen kan helpen met complexere trauma klachten en persoonlijkheidsproblematiek. Momenteel werk ik naast Caredate bij een andere GGZ instelling waar ik voornamelijk langdurige behandelingen geef bij mensen met persoonlijkheidsproblematiek en trauma. Bij deze instelling volg ik ook de twee jarige postmaster opleiding tot GZ-psycholoog. Dit is een verdiepende opleiding waarna je meer verantwoordelijkheden kunt krijgen. Omdat ik het belangrijk vind dat behandelingen en zorg wetenschappelijk onderbouwd zijn ben ik direct na mijn master aan een PhD traject begonnen. Ik was projectleider van een internationaal onderzoeksteam op gebied van kwaliteitsverbetering in de zorg. Ik merk in het begeleiden van clienten uit het bedrijfsleven dat deze kennis van toegevoegde waarde kan zijn bij het creëren van overzicht in hun bedrijf (processen). Tevens is de kennis van het schrijven en structureren van wetenschappelijke artikelen zeer handig voor studenten die vastlopen met o.a. hun thesis.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken