Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Vleuten en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Vleuten. Kies je psycholoog in Vleuten en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Rosanne van den Brink in

Rosanne van den Brink

"Wanneer je vastloopt in je leven.. Problemen en zorgen over werk, je leven of je relaties, kunnen soms de overhand krijgen waardoor je geen lichtpuntjes meer in de verte ziet. Je eigen gedachten en overtuigingen bepalen vaak de manier waarop je reageert op situaties in je leven. Ik kan je helpen jouw gedachten te onderzoeken en je daardoor weer nieuwe perspectieven, nieuwe lichtpuntjes te laten ontdekken."

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Vleuten? Op deze pagina zie je psychologen in Vleuten en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Vleuten neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Vleuten aan de slag!