Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Wageningen en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Wageningen. Kies je psycholoog in Wageningen en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh in

Arjaan Hijmans van den Bergh

"Wees wat milder naar jezelf"

psycholoog Cora van Wijnen- van Poortvliet in

Cora van Wijnen- van Poortvliet

"Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain! Meer veerkracht en regie doordat we werken vanuit je kracht in plaats van je klacht! Als psycholoog en PNEI therapeut help ik je graag!"

psycholoog Jenneke Koster-Juffer in

Jenneke Koster-Juffer

"Feel the fear and do it anyway."

psycholoog Niels Siebelt in
100% online behandeling

Niels Siebelt

"Laten we er samen naar kijken. Ik help je om vanuit rust te kijken naar waar je nu staat en om in beweging te komen naar waar je graag zou willen zijn. "

psycholoog Dieuwertje Mekking in
100% online behandeling

Dieuwertje Mekking

"Door je te ontdoen van al je moeten, ontmoet je jezelf."

psycholoog Wissam Benhmira in
100% online behandeling

Wissam Benhmira

"Iedereen loopt soms vast in het leven dat zwaar en lastig kan zijn. Ik help je graag verder en geloof in het spreekwoord: ' na regen komt zonneschijn' . Soms heb je hulp nodig om de donkere wolken aan de kant te zetten om de zonneschijn door te laten komen. Ik geloof in de veerkracht van ieder mens en steun je om zaken vanuit een andere visie te bekijken, zodat je vanuit je eigen waardes en behoeftes kan handelen en kan leven in plaats van geleefd te worden. Het doel is uiteindelijk om je eigen regie terug te krijgen."

psycholoog Linde Smits in
100% online behandeling

Linde Smits

" Samen jouw verhaal, jouw gevoel ruimte geven en doelgericht werken aan je klachten en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben psycholoog en yogadocent en help je graag verder! "

psycholoog Sylvana Koene in
100% online behandeling

Sylvana Koene

"“Ik hou van 'practice what you preach' en werk doorlopend aan mijn eigen thema’s, persoonlijke en professionele groei. Zo kan ik ook het beste van mijzelf inzetten voor jouw welzijn.""

psycholoog Bente Dijkman in
100% online behandeling

Bente Dijkman

"Loop je ergens vast in je leven en kom je er niet zelf uit? Welke reden je ook hebt, samen kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen. Met een top-sportcarrière achter de rug, een open en toegankelijke houding en een brede interesse voor onder andere yoga, meditatie en slaapproblematiek, weet ik vaak goed aan te sluiten bij mijn cliënten. In mijn praktijk komen mensen met autisme, angststoornissen, depressie, slaapproblemen, ADHD, NAH, burn-out en relatieproblemen. Daarnaast begeleid ik mensen die een enorme prestatiedruk voelen, zoals topsporters, mensen met een eigen bedrijf, modellen, acteurs, maar ook mensen die zichzelf een enorme druk hebben opgelegd."

psycholoog Petra Smits in
100% online behandeling

Petra Smits

"Als psycholoog wil ik je graag in jouw dagelijks leven vooruit helpen! Daarom kijken we samen naar wat wél mogelijk is en welke manier voor jou de beste is om je doel blijvend te bereiken. Tijdens mijn sessies is er veel ruimte voor jou als persoon en voor je sterke kanten. Wanneer we oplossingen vinden die bij jou aansluiten en die voor jou goed voelen, is de kans op blijvende vooruitgang het grootst."

psycholoog Pepijn van der Hulle in
100% online behandeling

Pepijn van der Hulle

"Psychische klachten zijn meestal een normale reactie op een complexe situatie"

psycholoog Irene Mirjam Draisma-Arslan in
100% online behandeling

Irene Mirjam Draisma-Arslan

""With PEACE TO POWER" In mijn sessie is er veel ruimte voor persoonlijke bewustwording. De focus ligt op jou als persoon en je sterke kanten. Ik leer je je autonomie en zelfvertrouwen vergroten, waardoor je langdurig baat hebt bij de behandelingen en bewuster en krachtiger in het leven zult staan. We gebruiken hierbij verschillende technieken zoals Cognitieve Gedragstherapie, Voice Dialogue, EMDR of Mindfulness & Yoga! "

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Wageningen of bijvoorbeeld in Rhenen, Bennekom of Renkum? Op deze pagina zie je psychologen in Wageningen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Wageningen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Wageningen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Wageningen

In de profielen van de psychologen in Wageningen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Wageningen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Wageningen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Wageningen helpt je graag verder!