Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Wageningen en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Wageningen. Kies je psycholoog in Wageningen en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Arjaan Hijmans van den Bergh in

Arjaan Hijmans van den Bergh

"Het leven is te kort om jezelf niet lief te hebben"

psycholoog Rosa Schoen in

Rosa Schoen

"Of je nu een duidelijke vraag hebt of niet, ik help je om deze te vertalen naar een concrete aanpak. Samen werken we aan oplossingen voor de korte én de lange termijn."

psycholoog Jenneke Koster-Juffer in

Jenneke Koster-Juffer

"Feel the fear and do it anyway."

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Wageningen of bijvoorbeeld in Rhenen, Bennekom of Renkum? Op deze pagina zie je psychologen in Wageningen en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Wageningen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Wageningen aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Wageningen

In de profielen van de psychologen in Wageningen staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Wageningen kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Wageningen. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Wageningen helpt je graag verder!