Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Zeist | Babette van der Burg

Babette van der Burg

Kennis maken met Babette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik ben Babette, psycholoog in Driebergen. Ik wil je graag helpen. Tijdens de therapiesessies breng ik je terug naar je gevoel, om te verwerken wat nog moet worden verwerkt. Maar ook om écht in verbinding te komen met jezelf, dit kan zorgen voor meer rust, tevredenheid en ontspanning. Ik luister graag naar je, en waar nodig, confronteer ik je. Ik sta niet snel ergens van te kijken, wat maakt dat veel mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen. Autonomie vind ik heel belangrijk. Jij bepaalt wat je wel en wat je niet verteld. Soms is het nodig om te praten over gebeurtenissen en gevoelens. Maar vaak is het nodig om verbinding te maken met je gevoelens, waardoor je emoties verwerkt. Ik werk vanuit holistisch perspectief. Dit betekent dat ik breder kijk en veel lichaamsgerichte technieken toepas, dit betekent dat ik je begeleid in het maken van verbinding met je lichaam en psyche (binnen de therapie vind er geen er geen lichaamscontact plaats).Het leven kan vol hobbels zitten, soms zijn deze hobbels wat hoger of dieper. Weet dat je dit niet alleen hoef te doen, maar dat er mensen voor je klaar staan. Om jouw eigen autonomie zoveel mogelijk te waarborgen is het belangrijk om te weten dat ik jou problemen niet kan oplossen, wel kan ik je helpen om de goede weg te vinden. Je leert om het op eigen kracht te doen, hier heb je op de lange termijn het meeste aan.

Kennis maken met Babette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen op de korte termijn een gesprek inplannen. Mijn praktijk is gevestigd op de Bosstraat 88, Driebergen. Mijn werkdagen zijn maandag- en donderdagochtend.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb in een holistische praktijk gewerkt, wat ik recentelijk heb stop gezet waarna ik vervolgens zelfstandig ben verder gegaan. Ik heb veel ervaring met burn-out, angstklachten en somberheid. Ook werk ik met fertiliteitsproblematiek, PMS, post- en prenatale depressie, maar ook spanningsklachten, middelengebruik en faalangst.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd