Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165

Psychologen in Zierikzee en omgeving

Welkom bij onze psychologen in Zierikzee. Kies je psycholoog in Zierikzee en meld je aan.
Onze psycholoog neemt dan snel contact met je op voor een korte (telefonische) kennismaking. Klikt het? Dan kan je aan de slag. Vragen? Bel het team van Caredate: 085-065 3165 of mail info@caredate.nl

Kies zelf je psycholoog

Vergoeding vanuit de basisverzekering
Geen wachtlijsten dus snel aan de gang
Gesprekken bij je psycholoog of thuis, 100% online

psycholoog Eline van Andel in

Eline van Andel

"”Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen…” Ik loop een tijdje met je mee. De meeste mensen kloppen niet zo snel bij een psycholoog aan met hun problemen. Schuldgevoelens, onmacht, schaamte, het gevoel gefaald te hebben als ouder of partner kunnen een rol spelen, soms ook het twijfelen aan jezelf. Wanneer je om wat voor reden dan ook vast loopt kan ik je helpen inzicht te geven in je eigen situatie. Compassie, steun en transparantie zijn kernwaarden in mijn praktijk. "

psychologen die online sessies doen
100% online behandeling

Of kies voor een psycholoog 100% online

Veilig, makkelijk en comfortabel in gesprek met je psycholoog via een videoverbinding. Altijd dichtbij, thuis, in je vertrouwde omgeving, of waar je ook bent. Dat scheelt je reistijd en -kosten. Onze 100% online psychologen hebben veel ervaring met deze moderne manier van samenwerken. En ze merken ook dat steeds meer mensen er gebruik van maken!

Liever een psycholoog in de buurt?

Liever op bezoek bij een psycholoog bij je in de buurt?

vul je postcode in

Woon je in Zierikzee? Op deze pagina zie je psychologen in Zierikzee en in de buurt daarvan. Kies je psycholoog en vul je mail en telefoonnummer in. De psycholoog in Zierikzee neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een korte kennismaking. Klikt het? Dan kan je meteen met je psycholoog in Zierikzee aan de slag!

Je keuze voor een psycholoog in Zierikzee

In de profielen van de psychologen in Zierikzee staat onder andere aangegeven met welke klachten ze je kunnen helpen. Aan de hand van je eerste, vrijblijvende kennismaking met de psycholoog in Zierikzee kan je beoordelen of hij of zij je goed verder kan helpen. Als je daar een goed gevoel over hebt, maak je verdere afspraken met de psycholoog in Zierikzee. Altijd wanneer en waar het jou uitkomt. De psycholoog in Zierikzee helpt je graag verder!