Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Zutphen | Gerrie Klok

Gerrie Klok

Kennis maken met Gerrie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Gerrie Klok en ik help je graag verder. Na je aanmelding stuur ik je eerst een mailtje om af te spreken wanneer we elkaar kunnen bellen. In dat telefoongesprek kijken we wat je vraag is en hoe ik je daarbij kan helpen. Daarna beslis jij of het klikt en je er vertrouwen in hebt om verder te gaan. Dan plannen we in overleg de eerste afspraak.

Kennis maken met Gerrie?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

We kunnen zowel overdag of ’s avonds afspreken. Ik werk vanuit mijn eigen praktijk in Zutphen. Voor de deur kun je betaald parkeren, maar ik ben ook via openbaar vervoer goed bereikbaar. Afstand tot NS-station is 10 minuten lopen.


Vergoeding & tarieven

Bij mij kies je er voor om je sessies zelf te betalen. Dat werkt snel, want je hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig. Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 85,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met burn-out of het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. Ik heb 32 jaar gewerkt bij de interne arbodienst van de Rabobank. Daarnaast heb ik sinds 2000 mijn eigen praktijk als psycholoog en coach, eerst aan de rand van Gouda en nu in Zutphen. Mijn kracht is je bewust te maken van waar het bij jou echt om gaat, je onderliggende motieven, behoeftes en overtuigingen. Ontdekken waardoor er knelpunten ontstaan in je functioneren, in je energiebalans of in de samenwerking met anderen. Vanuit dat bewustzijn maak je opnieuw keuzes, pak je zaken op een andere manier aan of laat je juist los. Je leven weer oppakken na het verlies van een dierbare, een baan of gezondheid is een thema waar ik veel ervaring mee heb. Naast mijn studie Arbeids - en Organisatiepsychologie en Individueel Toegepaste Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik vervolgstudies gedaan op het gebied van Verliesverwerking, Voice Dialogue en EMDR.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd