Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Alexandra de Raaij

Alexandra de Raaij

Kennis maken met Alexandra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Wat goed dat je de stap hebt gezet om hulp te zoeken. Het is mijn passie om mensen te helpen zodat ze weer vooruit kunnen in het leven. We lopen allemaal wel eens vast. En soms lukt het maar moeilijk om zelf weer op gang te komen. Ik help je graag door uit te zoeken wat er speelt in je leven, wat maakt dat het nu niet lukt om het leven te leiden wat je wilt. Vervolgens gaan we samen op zoek naar wat jij nodig hebt om weer in de goede richting te bewegen. Klachten waarvoor je o.a. bij mij terecht kunt zijn depressie, trauma en angst. Nadat ik je aanmelding binnenkrijg probeer ik je binnen 48 uur te bellen. Lukt dat om welke reden dan ook niet, dan stuur ik je een mail.

Kennis maken met Alexandra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Alle afspraken vinden in principe online plaats. Ik ben er standaard op donderdag en soms op vrijdag. Incidenteel ook avonduren en weekend mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb klinische psychologie gestudeerd en stage gelopen in de verslavingszorg. Daarna heb ik gewerkt in de verslavingszorg, in mijn eigen praktijk, in de Basis GGZ en Specialistische GGZ. Ik vind mijn werk mateloos boeiend en blijf graag leren. Zo ben ik cognitief gedragstherapeut i.o. en heb ik diverse cursussen gedaan, o.a. gericht op trauma.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd