Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Amy Pellikaan

Amy Pellikaan

Kennis maken met Amy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wat zou jij graag anders willen in je leven? Ik ga graag samen met jou aan het werk om inzicht te krijgen in de patronen waar je last van hebt én daar in te gaan veranderen. Uit eigen ervaring weet ik hoe spannend het kan zijn om de stap te zetten om hulp te zoeken, maar ook hoe veel rust, ruimte en ontspanning het je kan opleveren. Behalve naar jouw klacht kijken we ook samen naar jouw energiebronnen en kwaliteiten. Waar laad jij van op en hoe kom jij het meest tot je recht. Ik zie er naar uit om jou te ontmoeten!

Kennis maken met Amy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk voornamelijk online, maar ben ook in de gelegenheid om face to face afspraken te plannen (Kralingen, Rotterdam). Ik ben op maandag overdag beschikbaar en ’s avonds op de dinsdag en woensdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 90,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Het contact is voor mij het uitgangspunt van de behandeling. Wanneer jij je veilig en op je gemakt voelt kun je je openstellen en kan verandering plaats vinden. Ik heb een open en vrije manier van werken. Ik maak gebruik van technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie, zet EMDR in waar nodig en werk graag vanuit het kader van de schematherapie. Daarnaast heb ik ervaring met systeemtherapie, als je je naaste(n) wil betrekken bij de behandeling dan kan dat. Psychische klachten kunnen jouw relatie(s) onder druk zetten en andersom kan een moeizame relatie jou klachten geven in de vorm van stress en gepieker. Middels een open, onderzoekende en transparante aanpak kan ik jou/jullie daar in helpen. Ik heb affiniteit met het behandelen van eet- en zelfbeeldproblematiek. Van 2016 tot 2021 heb ik in de specialistische zorg voor eetstoornissen gewerkt. Sinds 2021 ben ik werkzaam op een algemene poli van een grote GGZ-instelling waar ik mij bezig houd met de diagnostiek en behandeling van uiteenlopende psychische klachten. Neem gerust contact op om te overleggen of ik jou kan helpen met jouw probleem.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week