Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Arjaan Hijmans van den Bergh

Arjaan Hijmans van den Bergh

Kennis maken met Arjaan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

U kunt bij mij terecht wanneer u last heeft van angstklachten, somberheid, ADHD, verslavingsproblemen, partnerrelatieproblemen, zingevingsvraagstukken of problemen die met werk of studie te maken hebben. Ik werk met behulp van technieken en oefeningen uit de motiverende gespreksvoering, oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, acceptatie- en commitmenttherapie (ACT) en Emotionally Focussed Therapy (EFT).Ik overleg graag met je of mijn benadering en expertise aansluiten bij je hulpvraag. Als je contact met me wilt opnemen, vul je je telefoonnummer en emailadres in. Ik stuur je dan binnen 24 uur een bericht terug met als doel snel tot een (gratis) belafspraak te komen.

Kennis maken met Arjaan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Over het algemeen kan ik op korte termijn een consult met je plannen. Mijn praktijk is gevestigd in het Paramedisch Centrum Wageningen, Kolkakkerweg 2 te Wageningen. Ik heb tevens goede ervaringen met online-behandelingen.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik werk klachtgericht maar heb daarnaast oog voor eventuele onderliggende problematiek. Ik beschik over deskundigheid op het gebied van verslavingsproblemen, ADHD, negatief zelfbeeld, angst en depressie. Ook werkgerelateerde problematiek, zoals burn out, en identiteits- en levensvragen reken ik tot mijn expertise. Met behulp van technieken en oefeningen uit de motiverende gespreksvoering, cognitieve gedragstherapie en acceptatie- en commitmenttherapie help ik je om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ik heb volwassen clienten van alle leeftijden boven de 18 jaar. Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (Psycholoog NIP), de beroepsvereniging NVPA voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten en geregistreerd in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Naast psycholoog ben ik ook medisch antropoloog en getraind in interculturele communicatie. Na mijn studie psychologie aan de Rijksuniversiteit Utrecht heb ik onder andere de volgende opleidingen gedaan: postdoctorale opleiding psychotherapie richting Cognitieve GedragsTherapie en relatie- en gezinstherapie (RINO Noord-Holland), psychiatrische diagnostiek bij ouderen (RINO Noord-Holland), Basisopleiding Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), Basisopleiding Emotionally Focussed Therapy (EFT), Inleiding Oplossingsgerichte Therapie, Inleiding en vervolgcursus Narratieve Gesprekstechnieken.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd