Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Ayeh Dokht

Ayeh Dokht

Kennis maken met Ayeh?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Ayeh Dokht en werk al sinds begin 2018 voornamelijk online. Je zult merken dat ik een persoonlijke en betrokken manier van werken heb. Tegelijkertijd is mijn aanpak gebaseerd op bewezen methoden en technieken. Dit zorgt ervoor dat ik snel en effectief tot de kern kom, waarbij mijn kracht ligt in het bevorderen van jouw zelfstandigheid en de uitwerking hiervan op jouw dagelijks leven. Door mijn brede ervaring reik ik verschillende handvatten aan. Ik heb een breed scala aan problematiek wat ik kan behandelen en uitgaand van jouw verhaal en mijn analyse, stel ik een plan van aanpak voor. Ik hou je een spiegel voor door façades of blokkades te benoemen. Ik steun je waar nodig en help je meer vertrouwen in jezelf te krijgen. Beide zijn van belang om verder te komen en resultaten te boeken. We oefenen nieuw gedrag of ruimen obstakels uit de weg. Ik werk met diverse technieken zoals inzicht in jezelf vergroten of stap voor stap nieuw gedrag aanleren.

Kennis maken met Ayeh?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent van harte welkom op de maandag, woensdag en donderdag in mijn online praktijk. Het maken van een afspraak is mogelijk tussen 08.30 - 17.00 uur.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 130,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Voor welke hulpvragen kun je bij mij terecht? Voorbeelden: vergroten van zelfvertrouwen/assertiviteit, woedebeheersing, overwinnen van angst, verminderen van depressieve klachten, rouwverwerking. Op het vlak van werk of gezondheid: fitter zijn, loopbaanmogelijkheden of persoonlijke effectiviteit vergroten, omgaan met stress, overspannenheid/burn out verhelpen, beter samenwerken, en re-integreren.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd