Het belangrijkste vind ik dat jij je gezien, veilig, begrepen en gehoord voelt. Een goede behandelrelatie is dan ook mijn belangrijkste uitgangspunt. We zullen samen onderzoeken hoe je klachten zijn ontstaat, hoe je het tot nu toe hebt volgehouden, wat je kracht is, wat maakt dat je bepaalde dingen doet om vanuit die nieuwe inzichten stapsgewijs aan verandering te werken. Je zal me leren kennen als betrokken, oprecht, zorgvuldig en confronterend wanneer nodig. Ik ga graag samen met je op ontdekkingstocht hoe jij weer in je kracht kan komen. Dat is vaak hard werken, maar kan wel heel mooie resultaten opleveren.
Je kan bij mij terecht als je te maken hebt gehad met (een) traumatische gebeurtenis(sen) en daar nog last van ondervindt. Ook bij somberheid, angstklachten, paniekklachten, onzekerheid en/of een negatief zelfbeeld of problemen in het contact met anderen. Tevens bij overspannenheid of burn-out, slaapproblemen, (onbegrepen) lichamelijke klachten (SOLK), dwangklachten of eetproblematiek help ik je graag verder. Soms zijn er geen duidelijke klachten, maar zit je niet goed in je vel. Ook dan denk ik graag met je mee wat je nodig hebt. Ik streef erna binnen twee werkdagen contact met je op te nemen om je hulpvraag verder te onderzoeken, je vragen te beantwoorden en zodat jij kan ervaren of je een klik ervaart.
Op dit moment werk ik online. Samen zullen we kijken hoe vaak en op welk moment de afspraken jou het beste uitkomen. Ik werk ook 's avonds en in het weekend.
Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt,
dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.
Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.
Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.
Hier vind je de tarieven als je de sessies zelf wil betalen
Ik maak gebruik van verschillende therapievormen, afhankelijk van wat er speelt. Ik heb veel ervaring opgedaan met verschillende vormen van traumaverwerking (EMDR, schrijftherapie, Imaginaire exposure en Imginaire rescripting) en cognitieve gedragstherapie (CGT). Daarnaast in therapieën om beter met je emoties om te gaan, inzichtgevende- en oplossingsgerichte therapie en schematherapie (SFT). Tijdens de behandeling werk ik ook lichaamsgericht en daag ik je uit te kijken wat er in je lichaam gebeurt.
Naast mijn opleidingen in specifieke therapievormen ben ik ook in opleiding tot GZ-psycholoog. Ik ben ook opgeleid om mijn eigen ervaringen met psychische klachten op professionele manier in te zetten zodat het helpend kan zijn voor jou. Indien je dit prettig vindt, kan dit onderdeel zijn van de behandeling. Dat hoeft niet, vaak is het weten dat je praat met iemand die weet hoe het kan voelen al voldoende. Het geeft daarnaast vaak hoop te weten dat je er ook weer uit kan komen. Jij en jouw verhaal blijven sowieso centraal staan. Mijn eigen levenservaring en ervaringen met psychische klachten maken wel dat ik mij goed kan inleven, onbevooroordeeld kan luisteren, snel tot de kern kom en niet snel van verhalen schrik. Cliënten geven me vaak terug dat het hen helpt om zich eerder open te stellen en schaamte te overkomen.
De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd