Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Babette van der Burg

Babette van der Burg

Kennis maken met Babette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

'Even a happy life cannot be without a measure of darkness, and the word happy would lose its meaning if it were not balanced by sadness.' deze quote van Carl Jung spreekt me erg aan. Ik geloof dat het heel normaal en zelfs gezond is om verdriet, boosheid en/of andere minder comfortabele emoties te ervaren. Wanneer deze emoties je beginnen te belemmeren in je dagelijkse activiteiten is het goed om aan de bel te trekken. Waarschijnlijk is dit nu bij jou het geval. Ik help je daarom ook graag om weer terug in balans te komen. De psychologische zorg die ik bied is op maat, aangepast aan jouw behoeftes. Ik werk transdiagnostisch, dit betekent dat ik me niet teveel bezig houd met labels en diagnoses. Ik vind het interessanter om te weten wat er op het moment speelt en wat daar voor nodig is. Verder vind ik het belangrijk om uit te gaan van vertrouwen en autonomie: jij bepaalt wat je wel en niet verteld. Ook geloof ik in de veerkracht van de mens en de mogelijkheden om te herstellen. Verder werk ik holistisch, wat met name betekent dat ik lichaamsgerichte elementen toepas. Mijn ervaring is dat dit een hele fijne bijdrage kan leveren aan de behandeling.

Kennis maken met Babette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen op de korte termijn een gesprek inplannen. Ik ben telefonsich bereikbaar op de woensdag (sporadisch op donderdag) en vrijdag. Op dit moment bied ik alleen therapie aan op de woensdag (en sporadisch op donderdag) en vrijdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 115,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

In 2015 heb ik mijn opleiding Klinische Psychologie, met veel toewijding, afgerond. Ook heb ik mijn Basisaantekening Psychodiagnostiek behaald. Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan in behandel- en expertise centrum voor psychotrauma. Tijdens mijn studie heb ik preventie gegeven voor de Jellinek (verslavingszorg instelling) en nadat ik ben afgestudeerd ben ik voorlichtingen en adviezen gaan geven m.b.t. middelenmisbruik. Daarna viel mijn oog op mindfulness en ben ik me verder gaan specialiseren in Mindfulness Based Stress Reduction en Mindfulness Based Cognitive Therapy in combinatie met het volgen van een hoop retraites (o.a. 11-daagse stilteretraite Vipassana) voor zowel professionele ontwikkeling als persoonlijke ontwikkeling. Daarna ben ik gaan werken in een kleine holistische praktijk. Hier kon ik mijn liefde voor mindfulness een plekje geven en heb ik veel ervaringen op mogen doen met allerlei verschillende soorten klachten, zoals: angstklachten, somberheid, eenzaamheid, onzekerheid, vermoeidheid, slapeloosheid, perfectionisme, onrust, pieker gedachten, schaamte, boosheid, onverwerkte rouw maar ook HSP, zwangerschapsproblematiek, fertiliteitsproblematiek, relatie-en gezinsproblemen en opvoedvragen. Verder heb ik me laten bijscholen in CGT en heb ik een cursus in Aware Parenting gedaan. Tot slot heb ik ervaring in het Socratisch Dialoog, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week