Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Cora van Wijnen- van Poortvliet

Cora van Wijnen- van Poortvliet

Kennis maken met Cora?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Je kunt in mijn praktijk voor levensloop/ positieve psychologie terecht bij chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, depressie-, angst-, burnout- en stressklachten en na (ingrijpende) levensgebeurtenissen. Als je er zelf even niet meer uitkomt loop ik graag een eindje met je mee. Ik ontmoet je graag om te luisteren naar je verhaal en met je mee te kijken en te denken. Positieve psychologie betekent voor mij dat er naast klachten, ook altijd krachten aanwezig zijn. Jouw krachten ontdekken en versterken we door het inzetten van concrete tools waardoor je zo snel mogelijk zelf verder kunt. Naast psycholoog ben ik ook PNEI therapeut (Psycho Neuro Endocrinologie en Immunologie). Dit houdt in dat ik ook naar mogelijke lichamelijke oorzaken van je klachten kijk.

Kennis maken met Cora?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

In mijn praktijk in Wageningen of online.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 83,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben lid van de NFG waardoor gedeeltelijke vergoeding vanuit het aanvullend pakket (meestal) mogelijk is bij onvergoede zorg. Naast psycholoog ben ik ook PNEI therapeut (Psycho Neuro Endocrinologie en Immunologie). Dit houdt in dat ik ook naar mogelijke lichamelijke oorzaken van je klachten kijk. Zo leg ik verbanden tussen bv. het hormoonsysteem, de darmen en je psychologische klachten. Desgewenst kan ik je bij deze klachten passende voedings- en leefstijladviezen geven. Een voorbeeld hiervan is mijn holistische benadering bij burn out, pre menstruele klachten en (chronische ) vermoeidheid. Ik gebruik principes uit ACT, positieve psychologie, motiverende gespreksvoering en oplossingsgerichte therapie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week