Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Dieuwertje Mekking

Dieuwertje Mekking

Kennis maken met Dieuwertje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Dieuwertje Mekking en ik zou je graag helpen om de problemen waarmee je worstelt weer de baas te worden. Therapie bij mij gaat om een fijne, veilige samenwerking aangaan waarbinnen je leert om weer regie te pakken over je eigen leven en te leren omgaan met gebeurtenissen, gedachten en gevoelens. In gesprek ben ik eerlijk en direct, maar laat ik jou je eigen kaders/grenzen voelen en bepalen. Het allerbelangrijkste is dat jij je gezien, gehoord en begrepen voelt. Als je een aanvraag voor een kennismakingsgesprek doet, zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen. We bespreken dan de reden dat je je aanmeldt en wat je graag zou willen bereiken. Indien gewenst plannen we daarna een intakegesprek waarin we je klachten en situatie duidelijk in beeld brengen.

Kennis maken met Dieuwertje?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We bespreken samen hoe vaak we afspreken en op welke dag/tijdstip. Je bent welkom in mijn praktijkruimte: Torenstraat 41, Sambeek (Gemeente Boxmeer, Noord-Brabant), maar (beeld)bellen is ook mogelijk. Ik sta ook open om in de natuur wandelend een gesprek te voeren. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van het pand.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben afgestudeerd als Psycholoog aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de SGGZ, waarbinnen ik cliënten heb behandeld met onder andere verslaving, ADHD, angst/paniek, depressie, trauma- en persoonlijkheidsproblematiek. Na mijn studie heb ik diverse verdiepende cursussen gevolgd: Cognitieve Gedragstherapie, Motiverende gespreksvoering, EMDR en Imaginaire exposure bij PTSS. In de behandeling integreer ik graag meerdere behandelvormen, afhankelijk van wat past bij de hulpvraag en de gekozen doelen. Ik ben lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapieën (VGCt).


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week