Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Fairouz Akoudad

Fairouz Akoudad

Kennis maken met Fairouz?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Iedereen heeft weleens een moeilijke periode. Echter lukt het soms niet om deze gebeurtenissen een plekje te geven. Hetzij een naar auto-ongeluk, trauma's, angsten, wisselende stemming, pestervaringen of verlies van een belangrijke baan of geliefde. Herken jij jezelf hierin, worstel je momenteel met negatieve gedachten en gevoelens en ben jij niet in staat om zelfstandig jouw evenwicht te vinden. Ik help je graag om meer inzicht te krijgen in jouw problematiek, onderliggende gedragspatronen en wat jij kan doen om weer goed te kunnen functioneren. Dit doen wij aan de hand van behandelvormen die het best aansluiten bij jouw hulpvraag. Middels CGT, EMDR, elementen van schematherapie, DGT en ACT gaan wij aan de slag. Wij beschikken allen over uitzonderlijke veerkracht, soms hebben we alleen hulp nodig om deze te vinden.

Kennis maken met Fairouz?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk bevindt zich aan de Kampenringweg 45D in Gouda in een modern pand op een bedrijventerrein gelegen aan de Goudse poort. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer (lijn 4 & 175) en auto ( vrijwel direct gelegen aan de A12 &A20). Heb jij het druk en daarom geen tijd om op locatie te komen. Geen probleem, de sessies zijn net zo effectief online. Online of op locatie.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik behandel uiteenlopende problematiek, waaronder stemmings-, angst en traumagerelateerde stoornissen, maar denk ook aan klachten voortkomend uit ADHD of een laag zelfbeeld. Mijn passie ligt in bijzonder bij behandelen van trauma's. Aan de hand van een therapievorm die best aansluit bij jouw hulpvraag, werken wij samen om jouw behandeldoelen te behalen. Hierbij is het van belang dat jij snapt wat het doel is van de therapie en hier ook buiten de sessies zelfstandig mee oefent.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 3 weken