Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Heidi Euverman

Heidi Euverman

Kennis maken met Heidi?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Heidi Euverman. Ik heb ruime ervaring in het werken met mensen met allerlei psychische klachten. We kijken samen naar wat je nodig hebt, hierbij stel ik een behandelplan op waarbij ik het verminderen van jouw klachten voorop zet. Ik ben doorgaans doortastend, invoelend, prikkelend, maar ook steunend, betrokken en hartelijk. Mijn behandelingen kenmerken zich door zonder oordeel mee te kijken in jouw leven.

Kennis maken met Heidi?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Onze gesprekken vinden plaats op een fijne en goed bereikbare plek in het centrum van Zeist, Utrecht en Zutphen. Ook andere steden zijn bespreekbaar! We bespreken samen wat het handigst uitkomt. Als de afstand te groot is, maak ik ook gebruik van beeldbellen, zoals Skype. Ook bespreken we samen welk tijdstip het beste uitkomt, je kunt bij mij ook in de avond of het weekend terecht.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb altijd de wens gehad om met mensen te werken en helpend te zijn om het leven zo vorm te geven dat de meeste voldoening gevonden wordt, je passie gevolgd wordt, uitgaand van een goede psychische balans. Ik heb aan de Universiteit van Utrecht mijn Master Pedagogische wetenschappen afgerond. Daarna ben ik postacademisch in opleiding gegaan tot schematherapeut en cognitief gedragstherapeut. In mijn behandeling maak ik gebruik van technieken uit beide therapievormen, hierbij staat voor mij het verminderen van jouw klachten voorop. Vanuit de cognitieve gedragstherapie staan je gedachten, gedrag, gevoel en de wisselwerking hiertussen centraal. Binnen de schematherapeutische technieken staan ervaren en voelen centraal. Schematherapie vind ik een hele mooie manier om zonder oordeel naar je eigen copingstrategie, dus hoe je omgaat met stress e.d., te kijken. Bij mij kun je terecht voor in principe alle voorkomende psychische problematieken, met uitzondering van verslavingen, diepe persoonlijkheidsproblematiek en/of een combinatie met een LVB, licht verstandelijke beperking.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 3 weken