Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Irene Mirjam Draisma-Arslan

Irene Mirjam Draisma-Arslan

Kennis maken met Irene Mirjam?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom bij mijn ONLINE sessies! Binnen 24 uur neem ik contact met je op via WhatsApp/email om een afspraak te maken voor een telefonische kennismaking. Hierin onderzoeken we hoe ik je verder kan helpen en maken we wellicht een afspraak voor het intakegesprek waarin we uitgebreid onderzoeken wat je hulpvraag is en jouw doel formuleren, waarmee we volgende sessies, vanuit jouw vertrouwde omgeving, aan de slag gaan.

Kennis maken met Irene Mirjam?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ieder gewenst moment ONLINE vanuit je eigen vertrouwde omgeving


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als je te maken hebt met angst/paniek, somberheid, stress (burn-out), woede of relatieproblemen help ik je graag verder. Achtergrond: Na mijn studie MSc. heb ik 10 jaar ervaring met behandeling van mensen met diverse problematiek. Binnen een organisatie behandelde ik mensen met vermoeidheid en fysieke (pijn)klachten door stress (Psychosomatiek, SOLK). Onderliggend was vaak sprake van angst, depressie, trauma of relatieproblematiek. Ook heb ik ervaring met behandeling van: Zelfbeeld, Zingevingsproblematiek, re-integratie, slaap en aandachtsproblemen, eetstoornissen. Visie: Klachten worden serieus genomen, maar de focus ligt op jou als persoon en je doelen & dromen in het leven. Hierdoor is de behandeling positief, constructief en doelgericht. Werkwijze: Samen besteden we aandacht aan de onderliggende factoren en stellen concrete doelen. Zo vergroot je je zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Resultaat: zelfinzicht, acceptatie, klachten verdwijnen en levenslust ontstaat!


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd