Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Job Schipper

Job Schipper

Kennis maken met Job?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

In de behandeling ga ik met je op zoek naar waar jij op dit moment in je leven precies tegen aan loopt. Wat is de oorzaak van de klachten die jij ervaart? En hoe worden deze in stand gehouden? Vanuit hier zullen wij jouw behandelddoelen opstellen, waar we in de behandeling naartoe zullen werken. Tijdens onze gesprekken zullen we aan de hand van jouw behandeldoelen ook experimenten opstellen en evalueren. Zo zul jij nog sneller in staat zijn om opgedane inzichten ook daadwerkelijk in jouw leven toe te passen.

Kennis maken met Job?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Behandelsessies kunnen zowel face-to-face plaats vinden in mijn praktijkruimte in Amsterdam, als online. Veel cliënten combineren face-to-face en online sessies in een behandeling, maar voel je daar vrij in.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als behandelaar ben ik gespecialiseerd in Klinische Neuropsychologie, waarbij ik wetenschappelijke inzichten over de werking van onze hersenen gebruik bij het begrijpen van menselijk gedrag. Verder heb ik veel ervaring met behandelvormen zoals: CGT, ACT, OGT, EMDR en COMET. Meestal werk ik multi-methodisch als dat van toegevoegde waarde is, waarbij ik verschillende behandeltechnieken combineer in een behandeling.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd