Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Job Schipper

Job Schipper

Kennis maken met Job?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Je kunt bij mij met elke hulpvraag terecht. Samen met jou onderzoek ik wat het best bij jou past en hoe ik mijn kennis en ervaring kan inzetten om jou weer verder te helpen. Weet dat je hierbij niet hoeft te twijfelen of je aan het juiste adres bent. Indien nodig zal ik je doorverwijzen binnen mijn professionele netwerk. Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan. Wellicht tot snel!

Kennis maken met Job?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De behandelsessies zullen plaats vinden op maandag in een praktijkruimte in Amsterdam. Eventueel kunnen we, tijdens de intake, alternatieve momenten gedurende de week overeenkomen.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als behandelaar ben ik gespecialiseerd in neuropsychologie, waarbij ik wetenschappelijke inzichten over de werking van onze hersenen gebruik bij het begrijpen van menselijk gedrag. Verder heb ik veel ervaring met behandelvormen als CGT, ACT en COMET, maar ik streef er vooral naar om de behandeling op jou als cliënt af te stemmen. Het kan daarom dus ook voorkomen dat ik behandeltechnieken combineer als dat nodig is.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: minder dan 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: minder dan 1 week