Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Judit Koltai

Judit Koltai

Kennis maken met Judit?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hartelijk welkom! Mijn naam is Judit Koltai. Ik ben psycholoog en met veel plezier werkzaam in de basis en specialistische ggz. Mensen begeleiden bij het omgaan met hun klachten en problemen en ze zien weer de regie pakken geeft mij voldoening en het gevoel zinnig bezig te zijn. Als behandelend psycholoog vind ik het belangrijk om goed te luisteren, zonder vooroordeel, zodat je je gehoord en gerespecteerd voelt. Het creëren van een veilige omgeving zie ik als de basis voor een goede werkrelatie. De behandelingen zijn altijd in overleg met elkaar en ik zoek samen met je naar de beste oplossing. Bij mij kan je terecht voor ADD/ADHD-problematiek, angst- en paniekklachten en depressie/somberheidsklachten, werk gerelateerde stress en burn-out klachten, levensfase en leefstijl problematiek of omdat je niet lekker in je vel zit. Daarnaast heb ik veel ervaring met eetgerelateerde problemen, zoals emotie eten, slaapproblematiek, gezin en relatieproblemen en opvoedingsondersteuning.

Kennis maken met Judit?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Beschikbaarheid: woensdag en donderdag hele dag 9.00-17.00, avonden door de weeks 17.00-19.00. Ik werk op dit moment online.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na mijn afstuderen aan de Universiteit van Leiden heb ik bij verschillende organisaties gewerkt en settings waaronder in een ziekenhuis, ggz instelling en bij een eerstelijns praktijk. Ik gebruik interventies uit meerdere therapiestromingen, kijkend naar wat werkt en passend bij je is. Ik werk oplossingsgericht, volgens de methodiek van CGT (cognitieve gedragstherapie) positieve psychologie en ACT (acceptance en commitment therapy, gebaseerd op mindfulness). Daarnaast werk ik regelmatig systemisch met gezinnen en partners en geef opvoedingsondersteuning aan ouders.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd