Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Martina Visscher

Martina Visscher

Kennis maken met Martina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Vaak zijn psychische klachten een normale reactie op een complexe situatie. Samen met jou onderzoek ik wat er momenteel speelt in je leven. Naast het in kaart brengen van je klachten en omstandigheden kijken we ook naar jouw persoonlijke kwetsbaarheid en weerbaarheid. De volgende stap is om te bepalen waar je naartoe wilt en wat een eerste stap richting verandering kan zijn. Mijns inziens is een belangrijk doel van psychologische behandeling het vergroten van bewustzijn, waardoor verandering mogelijk wordt. Dit gebeurt door de combinatie van een luisterend oor, het stellen van vragen, het inzetten van passende methodieken en het herkennen van patronen.

Kennis maken met Martina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00-17.00 uur. De sessies kunnen zowel online als op locatie in Nieuwegein plaatsvinden. Dat bepalen we in overleg.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 105,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn werkervaring heb ik voornamelijk opgedaan in de basisggz voor volwassenen op het gebied van de behandeling van allerlei psychische klachten waaronder depressie, burn-out, dwang, rouw, angsten, enkelvoudig trauma en (bijkomende) relatieproblematiek. Ik werk met cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapie en EMDR.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd