Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Sandra von Bannisseht-Sawyerr

Sandra von Bannisseht-Sawyerr

Kennis maken met Sandra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Sandra von Bannisseht en ik help je graag verder. Na je aanmelding probeer ik je binnen 24 uur te bellen voor een telefonische kennismaking. Als ik je niet kan bereiken, stuur ik een mail met tijdstippen wanneer je mij kan bereiken. Tijdens ons telefoongesprek stel ik vragen om een beter beeld te krijgen van jouw situatie en hulpvraag.

Kennis maken met Sandra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Als we beslissen om met elkaar verder te gaan plannen we een afspraak voor een intakegesprek. Ik ben werkzaam in regio Amsterdam/ Haarlem maar werk sinds 2020 alleen online. Gesprekken kunnen telefonisch of online via de virtuele spreekkamer plaatsvinden. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 80,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, somberheidsklachten of trauma gerelateerde klachten. Sinds 2000 werk ik in de hulpverlening, onder andere in de verstandelijke gehandicaptenzorg, een eerstelijns psychologen praktijk, maatschappelijke opvang en de verslavingszorg. Ik heb ervaring met het behandelen van psychische klachten bij een zeer diverse cliëntenpopulatie. Dankzij mijn internationale achtergrond kan ik mij goed verplaatsen in mensen met verschillende culturele achtergronden. Mijn werkwijze is gebaseerd op onder andere technieken uit de cognitieve gedragstherapie en de contextuele benadering. Ik vind het belangrijk om waar nodig jouw context (oftewel belangrijke relaties en netwerk) ruimte te geven in onze gesprekken omdat deze relaties een krachtige bron zijn van herstel. Mijn opleiding: Klinische Psychologie, Postdoctorale cursus Taxatie en Diagnostiek, Pastorale Counseling, Contextuele Hulpverlening, Postacademische Basiscursus Cognitieve Gedragstherapie, EMDR.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken