Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Steven de Nie

Steven de Nie

Kennis maken met Steven?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Steven de Nie, ervaren psycholoog (sinds 2004), gespecialiseerd in stress van moeizame (werk of familie) relaties en ik help je graag goed op weg. Ik beantwoord je aanmelding meestal binnen 24 uur (maximaal 48 uur). Tijdens de eerste kennismaking kunnen we kijken of het ‘klikt’ en hoe ik je verder kan helpen weer in je eigen kracht te komen!

Kennis maken met Steven?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

De eerste vervolgafspraak plannen we in overleg en dat is bijna altijd binnen een tot twee weken mogelijk. Deze afspraken vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte in Arnhem, of online via Skype (even wennen maar werkt net zo goed als live!). Ik ben van maandag tot en met donderdag beschikbaar. In overleg is een afspraak op de vrijdag of vroeg in de avond ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, relatieproblemen (stress van lastige relaties in gezin, werk of familie) en somberheidsklachten. Sinds 2004 werk ik in mijn eigen praktijk in Arnhem en online voor heel Nederland. Bij het oplossen van lastige problematiek zoals angst, stress, onrust, burn-out, somberheid, eetproblemen, relatieproblemen, werk gerelateerde vragen, etc. is praten alleen meestal niet genoeg. Daarom integreer ik in mijn werk eenvoudig te leren ontspanningsoefeningen (zoals EFT) die je makkelijk zelf kunt doen. Hierdoor krijg je snel rust in je hoofd en kom je sneller weer in je kracht! Naast mijn WO Psychologie heb ik onder andere de volgende kwalificaties: NLP Practitioner, EFT Therapeut en Stresscounselor.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken