Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Thomas Martina

Thomas Martina

Kennis maken met Thomas?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Thomas Martina en sta voor jou klaar om je te begeleiden bij de verschillende uitdagingen die je tegenkomt in je leven. Door jou te helpen bij het ontwikkelen van je sterke kanten en talenten, kun je weer de regie nemen over je eigen leven. Hiermee ontwikkel je waardevolle tools die je zowel nu, als in de toekomst zullen helpen het maximale uit je zelf te halen en je uitdagingen met vertrouwen tegemoet te gaan. Neem nu contact met mij op en ik plan zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek met je in! Van 27 juli tot en met 16 augustus ben ik met verlof.

Kennis maken met Thomas?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Bij mij kun je zowel online als op locatie terecht (Almere-Oosterwold). Mijn werktijden zijn flexibel en ik ben overdag en in de avond beschikbaar voor afspraken. Bezoekadres: Reimslaan 23B, Almere. De locatie is niet bereikbaar met openbaar vervoer.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kunt bij mij terecht voor hulp bij burn-out en stressklachten, somberheid en depressie, angstklachten en lichte trauma, klachten omtrent rouw en verlies en talentontwikkeling. Daarnaast ben ik gecertificeerd diagnosticus en zijn er verschillende mogelijkheden voor psychodiagnostisch onderzoek. Ik heb een brede ervaring in het behandelen en begeleiden van individuen. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen zowel de Basis-, als de Specialistische GGZ. Verder heb ik meerdere jaren ervaring in het begeleiden van individuen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, performance management en het geven van trainingen aan groepen. In mijn behandelsessies sta jij als cliënt centraal. Jouw referentiekader is leidend en ik pas een eclectische benadering toe om een balans te vinden tussen bewezen effectieve technieken en wat voor jou als persoon werkt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd