Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Wissam Benhmira

Wissam Benhmira

Kennis maken met Wissam?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, mijn naam is Wissam Benhmira. Mijn interesse voor de psychologie is al vroeg ontstaan en blijft zich tot op heden verder ontwikkelen. Ik verdiep me in mijn vak door verschillende opleidingen te volgen, zoals CGT, ACT, en EMDR. Met als doel om mezelf breed te ontwikkelen. Bovenstaande studies en de ervaringen met mensen tijdens het uitoefenen van mijn vak, maar ook obstakels in mijn persoonlijke levensweg hebben me gevormd. Ik stel in mijn werk de cliënt centraal om daarmee maatwerk te leveren. Ik werk daarbij vanuit het persoonlijk contact, wat de basis vormt voor de therapeutische relatie. Vanuit mijn achtergrond in de Cognitieve Gedragstherapie, oprechte nieuwsgierigheid en empathie, kom ik snel tot de kern. Mijn werkwijze is dat ik eerst met jou jouw hulpvraag verhelder om vervolgens daarmee aan de slag te gaan. Duidelijkheid is daarbij heel belangrijk zodat je zelf de regie van je behandeling behoudt. De aanpak is integratief en altijd afgestemd op de cliënt. Mijn stijl wordt gekenmerkt door enerzijds een grote mate aan empathie en de focus op veiligheid. Cliënten omschrijven mij als warm, betrokken, integer en empathisch.

Kennis maken met Wissam?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben momenteel alleen online beschikbaar.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Veel van mijn ervaring heb ik opgedaan bij instellingen waar ik heb gewerkt met cliënten die angst, depressie, PTSS en somatisch symptoomstoornis hebben. Ik heb met verschillende therapievormen mogen werken zoals CGT, ACT, EMDR en lichaamsgericht behandelen. Mijn expertise ligt dan ook op de volgende gebieden: burn-out, lage zelfwaardering, faalangst, angstklachten, assertiviteit, vermijdingsgedrag, PTSS, depressieve klachten.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd