Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Zehra Kaptan

Zehra Kaptan

Kennis maken met Zehra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

“Het gevoel hebben dat je alle lasten van de wereld in je eentje op je schouders draagt” Is dat herkenbaar? Bijna iedereen heeft weleens last van somberheid, spanning, angst en paniek. Jammer genoeg zijn deze klachten soms zo sterk dat het je functioneren kan belemmeren op allerlei facetten. Soms lukt het niet meer om de lasten in uw eentje te dragen en/of verminderen. Op zulke momenten is het fijn om er met een deskundige over te praten. Samen met mij kunt u werken aan het verminderen van deze klachten en leren om er beter mee om te gaan. Daarmee kunt u uw functioneren verbeteren, waarmee ook uw draagkracht en hoop voor de toekomst zal doen toenemen.

Kennis maken met Zehra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn behandelingen vinden online plaats.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest in zowel de specialistische- als de basis geestelijke gezondheidszorg. Dit houdt in dat ik zowel ervaring heb op het gebied van kortdurige- als langdurige behandelingen. Regelmatig volg ik nascholingen en cursussen. Ik werk veelal met Cognitieve Gedragstherapie. Gesprekken kunnen ook steunend- en structurerend van aard zijn, welke afhankelijk is van jouw hulpvraag. Ik behandel onder andere burn-out, angst, paniek, depressie, trauma, obsessies, persoonlijkheidsproblematiek, negatief zelfbeeld en werk samen met jou aan het verminderen van je klachten en vergroten van de zelfredzaamheid- en draagbaarheid. Ik behandel zowel in het Nederlands als in het Turks, waarbij ik cultuurspecifieke benadering cruciaal vind. De therapie is kortdurend van aard. EMDR is bij mij niet mogelijk, daarvoor hanteer ik andere interventies in het kader van traumagerelateerde klachten. Mocht je klacht er niet tussen staan, neem dan gerust contact op zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd