Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in Online sessies | Zohra Tairie-Hamid

Zohra Tairie-Hamid

Kennis maken met Zohra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

‘If you change nothing, nothing will change’: er komt pas verandering in je leven als jij deze inbrengt. Dat kan onder meer zijn op het gebied van je gedachten, je levensstijl of je verwachtingen van de wereld. Het is mijn uitdaging om jou te begeleiden en de juiste vragen te stellen. Maar jij bent degene die het gaat ontdekken. Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan?

Kennis maken met Zohra?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk bevindt zich zich in Pernis, op 5km afstand van Vlaardingen. Je kan bij mij terecht voor je tandartsangst, trauma’s, maar ook voor andere mogelijke klachten. Mijn cliënten noemen me vriendelijk, behulpzaam, rustig, begripvol en warm. Ik ben betrokken en sta naast je, maar kan tegelijkertijd met een helikopterblik in- en uitzoomen. In mijn praktijk vind je een ontspannen en rustige sfeer. We beginnen de eerste sessie met het opbouwen van een therapeutische relatie. Voelen we een klik, is er wederzijds vertrouwen en respect? Dan kunnen we daarna in kaart brengen wat je klachten zijn en wat je hulpvraag is. Ik wil weten wat je wensen en doelen zijn en of je klaar bent om hieraan te werken. Als we dat helder hebben, kan ik je zorg op maat bieden.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 130,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 170,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Door mijn achtergrond in de mondhygiëne weet ik hoe angsten en trauma’s mensen in de weg kunnen zitten. Ik was benieuwd wat daar de redenen voor kunnen zijn, waar bepaald gedrag vandaan komt. Ook merkte ik dat patiënten het fijn vonden om hun hart bij me te luchten en hoeveel voldoening het mij gaf om ze met adviezen op weg te helpen. Het heeft me ertoe aangezet de bacheloropleiding psychologie en de masteropleiding klinische psychologie te gaan doen. Na de opleiding heb ik mezelf gespecialiseerd in Cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR, positieve psychologie en oplossingsgerichte psychologie. CGT helpt negatieve gedachten om te zetten naar positieve gedachten. Heel nuttig, want veel problematiek komt voor uit negatieve gedachtenpatronen. Bewustwording is hier heel belangrijk. Je gedachten hebben invloed op je gedrag en je gedrag beïnvloedt vervolgens de uitkomst. EMDR is gericht op traumaverwerking. Misschien worstel je nog steeds met trauma’s uit je jeugd of jongvolwassenheid. Het zou kunnen dat je je daarvan niet bewust bent, maar dat dit wel zorgt dat je niet goed in je vel zit in (bijvoorbeeld) je relatie. We gaan in dat geval op zoek naar de coping-mechanismen die je jezelf hebt aangeleerd. Zo bestrijden we niet alleen de symptomen, maar ook de oorzaak.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 3 weken