Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in s-Hertogenbosch | Nicole Vereecken

Nicole Vereecken

Kennis maken met Nicole?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom. De belangrijkste stap heb je nu gezet. Ik begeleid je graag verder. Door samen het donker te belichten wordt het lichter. De meeste psychische klachten zijn gerelateerd aan onverwerkte trauma’s. Daarom ligt daar mijn focus. Wat heb je weggestopt of onderdrukt? Wat gebruik je om je staande te houden? Wat vermijd je? Om te kunnen loslaten moet je eerst toelaten: contact maken met je gevoel en bewust worden van je overtuigingen. Zo laat je emoties los die vastzitten aan nare ervaringen. Je voelt je dan lichter en er ontstaat meer ruimte voor wat je graag wil. Ik werk vanuit een holistische benadering, er is aandacht voor de manier waarop jij jezelf energie geeft of juist tekort doet. Dit kan op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal of spiritueel gebied zijn. Zelf doe ik al lang aan heartfulness. Dit is vergelijkbaar met mindfulness, alleen wordt hierbij ook de acceptatie en intuïtie vanuit je hart meegenomen. Dit is ook de houding van waaruit ik werk. Daarbij geloof ik in je eigen kracht en verantwoordelijkheid. Wanneer je je e-mail adres en telefoonnummer invult, mail ik je om op korte termijn een telefonische afspraak te maken. In dit gesprek kunnen we kijken of we de juiste match zijn. We kijken naar wat jou het meest belemmert en welke behandeling hierbij het beste bij zou passen.

Kennis maken met Nicole?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik maak gebruik van een praktijkruimte in Den Bosch. De ruimte is nabij het centrum, met parkeergelegenheid.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 111,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 122,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Al ruim 20 jaar werk ik als GZ-psycholoog met jongeren en volwassenen met trauma-gerelateerde klachten uit verschillende culturen. In mijn behandeling pas ik zowel cognitieve als lichaamsgerichte therapie toe. Voor traumabehandeling maak ik gebruik van verschillende lichaamsgerichte technieken waarvan EMDR de bekendste is. Daarbij is er ook aandacht voor je aangeleerde patronen vanuit je kindertijd en hoe je hierin beter voor jezelf kan zorgen. Vanuit mijn opleiding Orthopedagogiek heb ik geleerd om naar het hele systeem te kijken. De opleiding systemisch werk en familieopstellingen heeft me hierin verder gevormd. Door een opstelling kun je ervaren wat de impact is van patronen en overtuigingen die bij het systeem horen. Wie of wat is niet erkend en wat draag jij hiervan mee? Mochten er nog vragen zijn over specifieke behandeltechnieken, dan kan ik dit in ons kennismakingsgesprek verder toelichten.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week