Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Amber Reuling

Amber Reuling

Kennis maken met Amber?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Amber Reuling en ik help je graag verder. Kennismaken? Dat kan, wanneer je je emailadres en telefoonnummer achterlaat, mail ik je binnen 24 uur om op korte termijn telefonisch kennis te maken. In dit gesprek kunnen wij samen kijken of het klikt en kunnen wij kijken of en hoe ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Amber?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Onze gesprekken vinden op een fijne en goed bereikbare locatie in Hilversum plaats. Ik heb op dit moment ruimte voor gesprekken op de donderdag en vrijdag. Vind je het (in de huidige situatie) prettiger om te videobellen dan is dit ook zeker mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering). Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 90,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, somberheidsklachten, traumabehandeling of zoekt naar specifieke hulp op maat. Ik heb onder andere ervaring opgedaan bij een grote instelling op het gebied van angst- en stemmingsproblematiek en psychotrauma. Op dit moment werk ik in een kleinere praktijk. Na mijn Master gezondheidspsychologie heb ik de Basiscursus cognitieve gedragstherapie(CGT), de cursus Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en de Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) curus gevolgd.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Amber