Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | AnneRuth van Hasselt

AnneRuth van Hasselt

Kennis maken met AnneRuth?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Je kan geheel vrijblijvend contact met me opnemen - ik stuur je binnen 2 dagen een mailtje met mogelijkheden om te bellen en/of een eerste afspraak te maken. Sommige mensen vinden het prettig eerst te bellen, zodat je kan kijken of het klikt; andere willen graag meteen een afspraak maken.

Kennis maken met AnneRuth?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte - een andere locatie is ook mogelijk, afhankelijk van wat er past en wenselijk is. Dat kunnen we met elkaar bespreken. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag (dat wisselt). VAN 17 JULI TOT 14 AUGUSTUS HEB IK VAKANTIE - DAARNA REAGEER IK ZO SPOEDIG MOGELIJK OP BERICHTEN


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben psycholoog en integraal coach. De combinatie van beide betekent dat ik bouw op uitgebreide ervaring als het gaat om individuele begeleiding als gezinsbehandeling én dat ik je altijd zal begeleiden vanuit systemisch perspectief. Dat wil zeggen: jij in relatie tot zowel je geschiedenis als je lichaam als in relatie tot belangrijk anderen, werk, school enzovoort. Dat lijkt complex, hoeft het niet te zijn omdat het vertrekpunt altijd NU is en et erom gaat Ik help je graag verder als je te maken hebt met angsten, burn-out, somberheidsklachten of relatieproblemen. Ik heb veel ervaring met de individuele behandeling van jongeren en volwassenen en gezinsbehandeling, onder andere via Jellinek verlavingszorg (groeps- en individuele behandeling) en PuntP (kinder- en jeugdpsychiatrie), met MDFT Multi Dimensionele Familie Therapie en Mindfulness. Naast mijn Master Psychologie (K&J) heb ik een SKJ registratie en ben ik CRKBO erkend integraal coach. Tevens ben ik MDFT therapeut (NVRG/CRKBO erkend) en supervisor.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken