Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | AnneRuth van Hasselt

AnneRuth van Hasselt

Kennis maken met AnneRuth?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Je kan geheel vrijblijvend contact met me opnemen - ik stuur je binnen 2 dagen een mailtje met mogelijkheden om te bellen en/of een eerste afspraak te maken. Sommige mensen vinden het prettig eerst te bellen, zodat je kan kijken of het klikt; andere willen graag meteen een afspraak maken.

Kennis maken met AnneRuth?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte - een andere locatie is ook mogelijk, afhankelijk van wat er past en wenselijk is. Dat kunnen we met elkaar bespreken. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag of vrijdag (dat wisselt). Mijn praktijk zit aan de Koningin Wilhelminalaan 1 in Amersfoort. Dat is vlakbij het CS Amersfoort en er is parkeerruimte voor de deur.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben psycholoog en integraal coach. De combinatie van beide betekent dat ik bouw op uitgebreide ervaring als het gaat om individuele begeleiding als gezinsbehandeling én dat ik je altijd zal begeleiden vanuit systemisch perspectief. Dat wil zeggen: jij in relatie tot zowel je geschiedenis als je lichaam als in relatie tot belangrijk anderen, werk, school enzovoort. Dat lijkt complex, hoeft het niet te zijn omdat het vertrekpunt altijd NU is. Mijn doel is mensen en systemen te begeleiden om (weer) vol in het leven te kunnen staan en dus voluit te leven. Je kan bij mij terecht voor zowel individuele begeleiding als relatietherapie of -coaching. Ik heb veel ervaring met individuele behandeling van jongeren en volwassenen als met gezinsbehandeling. Ik heb jarenlang gewerkt bij de Jellinek verslavingszorg en PuntP (kinder- en jeugdpsychiatrie) waar ik zowel individuele behandeling gaf als relatiebegeleiding, gezinsbehandeling en groepsbehandeling. Naast mijn Master Psychologie (K&J) heb ik een SKJ registratie en ben ik CRKBO erkend integraal coach. Tevens ben ik MDFT therapeut (NVRG/CRKBO erkend) en supervisor. Ook heb ik ruimte opleiding en ervaring in Mindfulness en (zelf)Compassie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken