Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | AnneRuth van Hasselt

AnneRuth van Hasselt

Kennis maken met AnneRuth?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Je kan geheel vrijblijvend contact met me opnemen - ik stuur je binnen 2 dagen een mailtje met mogelijkheden om te bellen en/of een eerste afspraak te maken. Sommige mensen vinden het prettig eerst te bellen, zodat je kan kijken of het klikt; andere willen graag meteen een afspraak maken.

Kennis maken met AnneRuth?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte - een andere locatie is ook mogelijk, afhankelijk van wat er past en wenselijk is. Dat kunnen we met elkaar bespreken. Ik ben beschikbaar dinsdag, donderdag of vrijdag. Incidenteel kan ik in de avond een sessie geven. Mijn praktijk is te vinden aan de Koningin Wilhelminalaan 1 in Amersfoort. Dat is vlakbij het CS Amersfoort en er is parkeerruimte voor de deur.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 110,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 145,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben psycholoog, MDFT gezinstherapeut en integraal coach. De combinatie van beide betekent dat ik bouw op uitgebreide ervaring als het gaat om individuele begeleiding als gezinsbehandeling én dat ik je altijd zal begeleiden vanuit systemisch perspectief. Dat wil zeggen: jij in relatie tot zowel je geschiedenis als je lichaam als in relatie tot belangrijk anderen, werk, school enzovoort. Dat lijkt complex, hoeft het niet te zijn omdat het vertrekpunt altijd NU is. Mijn doel is mensen en systemen te begeleiden om (weer) vol in het leven te kunnen staan en voluit te leven. Je kan bij mij terecht voor zowel individuele begeleiding als relatietherapie of -coaching en geef ik bokstherapie samen met een bokstrainer. Ik heb uitgebreide ervaring met individuele behandeling van jongeren en volwassenen en met gezinsbehandeling. Ik heb jarenlang gewerkt bij de Jellinek verslavingszorg en PuntP (kinder- en jeugdpsychiatrie) waar ik zowel individuele behandeling gaf als relatiebegeleiding, gezinsbehandeling en groepsbehandeling. Naast mijn Master Psychologie (K&J) ben ik CRKBO erkend integraal coach. Tevens ben ik MDFT therapeut (NVRG/CRKBO erkend) en supervisor. Ook heb ik ruime opleiding en ervaring in Mindfulness en (zelf)Compassie.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij AnneRuth