Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Anneke Mol

Anneke Mol

Kennis maken met Anneke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Als je het even niet meer overziet, dan is het prettig als er iemand met je mee kan denken, zodat je begrijpt wat er aan de hand is, waar je staat, en hoe je weer verder kan. Daarom begin ik met luisteren. En als we samen snappen wat er moet gebeuren, dan ondersteun ik je met het opstellen en uitvoeren van je plan. Liefst met een beetje humor. Je moet het wel zelf doen, maar... niet alleen.

Kennis maken met Anneke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen een afspraak maken op dinsdag-, woensdag- of vrijdagochtend. Voor onze kennismaking treffen we elkaar online, daarna bekijken we samen hoe we de afspraken vormgeven. Behandeling bij jou thuis in Culemborg kan een optie zijn.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb als psycholoog ervaring in het werken met mensen met chronische pijnklachten, aanhoudende klachten na een hersenschudding, chronische stress (overspannenheid, burn-out), lichte vormen van dementie, en chronische psychiatrische klachten. Ook als je een visuele beperking hebt, of niet-aangeboren hersenletsel, ben je van harte welkom. Na mijn studie Psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb ik nog diverse nascholingen gevolgd: De basiscursus Cognitieve Gedragstherapie, de basiscursus ACT, een cursus Motiverende Gespreksvoering, een cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-methode, de basisopleiding Mindfulnesstrainer, en ten slotte de basisopleiding EMDR.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 3 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week