Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Babette van der Burg

Babette van der Burg

Kennis maken met Babette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik ben Babette van der Burg en ik help je graag verder. Na je aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op om kennis te maken. Vervolgens maken we, als het ‘klikt’, een afspraak voor een intakegesprek.

Kennis maken met Babette?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

We kunnen op de korte termijn een gesprek inplannen. Mijn praktijk is gevestigd op de Bosstraat 88, Driebergen. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik werk graag vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik naar de mens als geheel kijk: de fysieke-, psychische- omgevingsaspecten in zijn totaliteit. In mijn therapie richt ik me voornamelijk op het leren voelen van de emoties. Waarbij ik gebruik maak van zoveel mogelijk lichaamsgerichte oefeningen, mindfulness en waar dit kan betrek ik de natuur erbij. Stressklachten, angsten, somberheid, middelengebruik en relatieproblematiek zijn thema's waar ik mee werk en heb gewerkt. Naast Caredate geef ik ook workshops gericht op stressreductie, (natuur)bewustwording, versterking van het zelfbeeld en mindfulness.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd