Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Bente Dijkman

Bente Dijkman

Kennis maken met Bente?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Bente Dijkman, en ik help je graag verder. Nadat je je hebt aangemeld, stuur ik je een mailtje om een korte telefonische kennismaking te plannen, zodat je kunt aangeven wat voor jou een handig moment is. Als het klikt, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Kennis maken met Bente?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ivm het COVID-19 vinden de gesprekken uitsluitende online plaats. De afspraken kunnen in overleg overdag, 's avonds, en in de weekenden gepland worden. Jouw wensen zijn hierbij leidend.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering). Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met autisme, angststoornissen, depressie, slaapproblemen, ADHD, NAH, burn-out en relatieproblemen. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen de Basis- en Specialistische GGZ. Ik werk met verschillende therapieën, waaronder de cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en positieve psychologie, maar ik kijk vooral naar jou als persoon en sluit aan bij jouw wensen en behoeften. Ik werk vanuit een holistische manier, en maatwerk staat bij mij hoog in het vaandel.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd