Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Bettine Schreuders

Bettine Schreuders

Kennis maken met Bettine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ieder mens komt wel eens in een situatie die niet is zoals deze hoort te zijn. Soms verloopt het contact met ‘anderen’ (partners, kinderen, ouders of collega’s) niet zoals we willen. Daar kunnen mensen somber, angstig, gespannen of uitgeput van raken. Of de aanleiding is onduidelijk, maar er is wel sprake van een probleem of gevoel waar iets aan gedaan moet worden. Vaak vinden we zelf een oplossing voor onze problemen, maar als dat niet lukt, dan is het zinvol om deskundige hulp te zoeken. De hulp die je bij mij krijgt is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en aangetoond effectief. We bespreken eerst hoe we daar een vorm aan kunnen geven zodat we samen op een prettige manier kunnen werken. Zonodig kunnen we ook uitzoeken welke vorm van hulp voor jou het meest effectief is en waar je dat het beste kunt vragen.

Kennis maken met Bettine?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn praktijk is in de Bilt, en ik werk op dinsdag, donderdag en vrijdag. Goed bereikbaar met de snelbus uit Utrecht, of met de fiets. Parkeren kan gratis in de straat.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .


Mijn ervaring en specialisatie

Inmiddels ben ik (ook) 20 jaar werkzaam als psycholoog waarvan 11 in mijn eigen praktijk. In die tijd heb ik me gespecialiseerd op specifieke terreinen van psychische klachten: - angststoornissen (waaronder fobie, sociale angst, gegeneraliseerde angst, paniekstoornis) - depressie en slaapproblemen - dwangstoornissen, ticstoornissen en Gilles de la Tourette - burn out en aanverwante klachten klachten en problemen; en - overige psychische klachten of vragen over verheldering over de oorzaak van problemen


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Bettine