Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Bob van Beurden

Bob van Beurden

Kennis maken met Bob?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Bob en sta je graag bij. We zullen elkaar in de therapie als mensen ontmoeten, een ontmoeting waarin we beiden een eigen taak te volbrengen hebben binnen een therapeutische setting. Deze samenwerking is de basis van waaruit helende processen kunnen ontstaan en jij jezelf beter zult leren kennen en begrijpen.

Kennis maken met Bob?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Onze afspraken zullen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Maastricht met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ik ben over het algemeen beschikbaar op dinsdag en donderdag.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 85,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Na de tweejarige masteropleiding Klinische- en Gezondheidspsychologie in Leuven verdiep ik mij momenteel met veel plezier in het Psychoanalytisch gedachtegoed door middel van een vierjarige specialistische opleiding aan de universiteit van Leuven. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als psycholoog in Belgisch Limburg werk ik momenteel alweer enkele jaren in Nederland en zie ik (jong) volwassenen binnen Psychologenpraktijk Maastricht. Ten behoeve van kwaliteitsbewaking en deskundigheidsbevordering neem ik deel aan intercollegiale vormingen, supervisies, leertherapie en intervisiegroepen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week