Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Brenda Roels

Brenda Roels

Kennis maken met Brenda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Leuk om je te ontmoeten! Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact met je op, als het even kan binnen 1 werkdag. Samen maken we dan een eerste afspraak . Voorafgaand aan ons eerste gesprek zal ik je vragen een aantal vragenlijsten in te vullen, die we samen kunnen bespreken tijdens onze eerste afspraak.

Kennis maken met Brenda?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ontvang je graag in mijn praktijk in Breda. Je bent van harte welkom op maandag, dinsdag of donderdag tijdens kantooruren.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Mijn inmiddels jarenlange ervaring bestaat uit het werk als therapeut, maar ook als leidinggevende bij verschillende organisaties. Mijn specialisme ligt met name in het behandelen en begeleiden van mensen met arbeid gerelateerde klachten. Samen met de cliënt werk ik doelgericht aan de ervaren belemmeringen en obstakels om uiteindelijk weer met plezier in het leven en werk te kunnen functioneren. Mensen kunnen om allerlei verschillende redenen vastlopen in het werk of leven. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van overbelasting, angstklachten, depressieve klachten of onzekerheid. Al deze klachten zijn bij mij in goede en professionele handen. Ook EMDR, voor een gezonde verwerking van een nare gebeurtenis, behoort tot de mogelijkheden.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Brenda