Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Christina Logman

Christina Logman

Kennis maken met Christina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, ik ben Christina Logman en ik help je graag! Wil je een korte vrijblijvende en kosteloze kennismaking? Laat dan je emailadres en telefoonnummer achter via de site; dan neem ik zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur) contact op. De kennismaking kan per telefoon of eventueel ook persoonlijk op mijn praktijk in Uithoorn. Dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Christina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Als we verder gaan dan kan dat op mijn praktijk in Uithoorn. Indien noodzakelijk kan ik ook naar jou toe komen mits dit in de regio is. Vanuit je eigen plek via beeldbellen is ook een mogelijkheid, of - als je dat prettiger vindt - al wandelend in gesprek gaan. We kunnen afspreken op donderdagmiddag, op vrijdag en incidenteel ook op zaterdag. Andere tijdstippen in overleg.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met burn-out, problemen op je werk, relatieproblemen, somberheidsklachten, overgangsklachten. Met inmiddels ruim 30 jaar ervaring ondersteun ik mensen met psychische klachten of vragen in de breedste zin van het woord. Waar passend - en als je dat wilt natuurlijk - werk ik ook met beeldende werkvormen (foto's, tekeningen etcetera) omdat dat kan helpen om je gevoel beter te vinden en te leren verwoorden. Naast mijn studie psychologie heb ik onder andere opleiding in en ervaring met Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, ACT (Acceptance en Commitment Therapie), Schematherapie, Dialectische gedragstherapie, Teken- en droom analyse, voeding, omgaan met AD(H)D, Hooggevoeligheid, EFT (Emotiefocustherapie), Persoonlijkheids- en hechtingsproblemen.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Christina