Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Christina Logman

Christina Logman

Kennis maken met Christina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Loopt t even niet zo lekker?  Op je werk? Of thuis in je relatie? Of in de omgang met je kinderen of andere familie of vrienden? Ben je somber, onrustig of angstig, of loop je maar te piekeren? Voor vergoeding vanuit de zorgverzekering moet je en stoornis hebben zoals een depressie, angststoornis of een trauma. Dan vraag je aan je huisarts een verwijzing. Dan kan je bij mij terecht! Als je geen stoornis hebt kan je soms bij je werkgever een vergoeding vragen of een enkele keer via de gemeente. En anders is het een investering in je zelf en je toekomst. Is het dat jou waard? Die vraag kan je alleen zelf beantwoorden. Ik help je graag! Wil je een korte vrijblijvende en kosteloze kennismaking? Je bent van harte welkom!! De kennismaking kan per telefoon of eventueel ook persoonlijk op mijn praktijk in Aalsmeer. Dan kijken we samen of je voldoende klik voelt; en of ik je kan helpen bij je hulpvraag. Laat dan je emailadres en telefoonnummer achter via de site; dan neem ik zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur) contact op. NIEUW: Dit jaar doen wij een pilot voor het behandelen van (enkelvoudig) trauma en/of angst met een virtual reality VR EMDR bril. WIl je dat proberen? Meld je dan snel aan. Je hebt wel een verwijzing nodig van je huisarts voor trauma (PTSS) of voor angst.

Kennis maken met Christina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Als we samen verder gaan dan kan dat op mijn praktijk in Aalsmeer (of via beeldbellen). Indien noodzakelijk kan ik ook naar jou toe komen mits dit in de regio is. Als je dat prettiger vindt kunnen we ook wandelend in gesprek gaan. We kunnen afspreken op: - vrijdag - of incidenteel op zaterdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 125,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Met het behandelen van een depressie, trauma, angst, piekeren of paniek heb ik veel ervaring. Voor trauma kunnen we binnen Caredate de behandeling ook doen met een virtual reality bril. Bovenstaande wordt vergoed door de zorgverzekeraar. De afgelopen jaren specialiseer ik me steeds meer in - coaching en - relaties in brede zin: de relatie met je ouders (of ouders met hun kind), partner relaties, collega's onderling, etcetera (dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar). Verder kan ik helpen als je te maken hebt met - burn-out, - in de weg zittende gedragspatronen, - emotieregulatie - problemen op je werk, - verlies- of rouwverwerking, - overgangsklachten. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Soms kun je van je werkgever of van de gemeente een vergoeding krijgen. Hierin gebruik ik onder andere veel uit EFT (Emotie Focus Therapie), NVC (Non-violent communication, geweldloze communicatie), DGT (Dialectische gedragstherapie) en Schematherapie (en natuurlijk ook RET, CGT, en Transactionele Analyse)). Als je partner niet mee wil in relatietherapie kan ik ook alleen met jou aan jullie relatie werken. Over het algemeen werkt dat vaak zelfs beter. Relatietherapie wordt helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Coaching wordt soms vergoed door je werkgever. Naast mijn studie psychologie heb ik onder andere opleiding in - en ervaring met - Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, ACT (Acceptance en Commitment Therapie), Schematherapie, Dialectische gedragstherapie, Teken- en droom analyse, voeding, omgaan met AD(H)D, Hooggevoeligheid, EFT (Emotiefocustherapie), Persoonlijkheids- en hechtingsproblemen. En waar passend - en als je dat wilt natuurlijk - werk ik ook met beeldende werkvormen (foto's, tekeningen etcetera) omdat dat kan helpen om je gevoel beter te vinden en te leren verwoorden. En daarmee kunnen we je gevoelens ook wat beter hanteerbaar maken.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Christina