Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Christina Logman

Christina Logman

Kennis maken met Christina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, ik ben Christina Logman en ik help je graag! Wil je een korte vrijblijvende en kosteloze kennismaking? Laat dan je emailadres en telefoonnummer achter via de site; dan neem ik zo snel mogelijk (meestal binnen 24 uur) contact op. De kennismaking kan per telefoon of eventueel ook persoonlijk op mijn praktijk in Aalsmeer. Dan kijken we samen of ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Christina?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Als we verder gaan dan kan dat op mijn praktijk in Aalsmeer of via beeldbellen. Indien noodzakelijk kan ik ook naar jou toe komen mits dit in de regio is. Als je dat prettiger vindt kunnen we ook wandelend in gesprek gaan. We kunnen afspreken op maandagmiddag, donderdagmiddag, op vrijdagmiddag en bij hoge uitzondering ook op een avond of zaterdag.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Wanneer de basisverzekering je rekening niet volledig vergoedt, dan neemt Caredate de extra bijdrage voor haar rekening. Dus je krijgt je behandeling altijd volledig vergoed.
Misschien krijg je van je verzekeraar andere informatie, neem dan even contact met ons op, dan leggen we het uit.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Steeds meer specialiseer ik me in coaching en in relaties in brede zin: de relatie met je ouders (of ouders met hun kind), partner relaties, collega's onderling, etcetera. Daarin gebruik ik onder andere veel uit EFT (Emotie Focus Therapie), NVC (Non-violent communication), DGT (Dialectisceh gedragstherapie) en Schematherapie. Als je partner niet mee wil in relatietherapie kan ik ook alleen met jou aan jullie relatie werken. Over het algemeen werkt dat vaak zelfs beter. Relatietherapie wordt helaas niet vergoed door zorgverzekeraars. Coaching wordt soms vergoed doo rje werkgever. Verder kan ik helpen als je te maken hebt met burn-out, problemen op je werk, somberheidsklachten, verlies- of rouwverwerking, overgangsklachten. Naast mijn studie psychologie heb ik onder andere opleiding in - en ervaring met - Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, ACT (Acceptance en Commitment Therapie), Schematherapie, Dialectische gedragstherapie, Teken- en droom analyse, voeding, omgaan met AD(H)D, Hooggevoeligheid, EFT (Emotiefocustherapie), Persoonlijkheids- en hechtingsproblemen. En waar passend - en als je dat wilt natuurlijk - werk ik ook met beeldende werkvormen (foto's, tekeningen etcetera) omdat dat kan helpen om je gevoel beter te vinden en te leren verwoorden. En daarmee kunnen we je gevoelens ook wat positiever maken.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Christina