Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Cristiana Carta

Cristiana Carta

Kennis maken met Cristiana?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Cristiana Carta. Voel je vrij om jezelf vrijblijvend aan te melden, dan zal ik (op werkdagen) binnen 24 uur contact met je opnemen zodat wij een telefonisch kennismaking gesprek kunnen inplannen. Mijn persoonlijke stijl zou ik omschrijven als ‘op maat werken’ gebaseerd op jouw behoeften en een geïntegreerde aanpak. Bij mij staat cliënt centraal omdat ik het essentieel vind dat iemand zich gehoord en gezien voelt en vooral als mens behandeld wordt en niet als nummertje. Samenwerkend komen we tot een persoonlijk behandelplan aangepast op jouw behoeften en therapiedoelen die we samen opstellen. Zo nodig geef ik je praktische opdrachten mee zodat je ze ook in je dagelijkse leven inzet en snel effecten uit onze behandeling ervaart en uithaalt. Sessies zijn mogelijk in het Nederlands, Engels en Italiaans.

Kennis maken met Cristiana?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

ONLINE SESSIES. Beschikbaar op maandag/dinsdag/donderdag/vrijdag tussen 9:00 en 16:00.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering). Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

De afgelopen 9 jaar heb ik werkervaring opgebouwd in het zelfstandig behandelen van verschillende diagnosen binnen een aantal GGZ instellingen. Je kunt bij mij terecht met klachten zoals: somberheid, burn-out, angst en paniekaanvallen, disfunctionele patronen in het leven, negatief zelfbeeld maar ook rouwproblematiek of een combinatie van ze. Mijn specialisaties zijn de volgende evidence-based methodes: Schematherapie, Eye movements desensitization and reprocessing (EMDR) en Cognitieve gedragstherapie (CGT). Die combineer ik met Mindfulness technieken, inzichtgevende therapie en gestalttherapie. Tevens ben ik geregistreerde Schematherapeut en CGtherapeut i.o.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Cristiana