Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Daisy Helmig

Daisy Helmig

Kennis maken met Daisy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Mijn naam is Daisy Helmig (Msc). Ik zie het leven soms net wat anders dan anderen. Zien anderen jouw kwetsbaarheid, zie ik jouw enorme kracht. Horen anderen jouw stilte, hoor ik jouw stille wens. Voelen anderen jou niet aan, sluit ik mij bij je aan en voel ik jouw emotie. Nieuwsgierig naar hoe wij samen jouw denkwijzen kunnen ombuigen? Ik nodig je uit om contact op te nemen. Dan gaan we samen op zoek naar de wijze waarop jij naar het leven kijkt en hoe we de focus kunnen verleggen.

Kennis maken met Daisy?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik werk ivm opleiding tot GZ psycholoog alleen op maandagen (overdag). Mijn praktijk is in het centrum van het prachtige Delft, aan de Rietveld 45.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 95,-.


Mijn ervaring en specialisatie

We zijn als mens allemaal gelijk, echter wat wij meemaken en hoe we er mee omgaan verschilt. In de huidige maatschappij zijn veel klachten, zoals angst, stress en depressie, aan elkaar gekoppeld. Ik help anderen graag om hun gedachten te ontrafelen. Vanuit rust de fundatie weer op te bouwen. Ik ben van mening dat iedereen goed weet wat er in zijn/haar leven speelt, echter heeft iedereen soms behoefte aan een duwtje in de goede richting. Dit kan samen. Door mijn ervaring neem ik altijd culturele invloeden, mogelijke co-morbiditeit (verschillende stoornissen of problemen) en het systeem (familie) mee in de behandeling. Ik bied uitgebreide testafname aan, wanneer nodig, om helder te krijgen wat de (probleem-)gebieden zijn. De behandeling pas ik hier op aan. De focus is op jou, jouw leven. Ik luister, zet jou soms aan het werk, maar vooral werken we samen. Met als grootste doel helder krijgen wat voor jou werkt en dit inpassen in jouw leven. Want elke dag die je leeft doet er toe, hoe klein de stappen ook zijn. Days matter. Ervaring met depressie, angst, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving. Werkwijze: Volledig aangepast aan jou. Gebruik makend van o.a. cognitieve gedragstherapie, EMDR, motiverende gespreksvoering en positieve psychologie.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Daisy