Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Daniëlle Vermeulen

Daniëlle Vermeulen

Kennis maken met Daniëlle?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Welkom! Ik ben Daniëlle Vermeulen en ik help je graag verder. Als je je mailadres en telefoonnummer invult, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op, meestal binnen 24 uur. Dan kunnen we samen kijken of ik je verder kan helpen.

Kennis maken met Daniëlle?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ik spreek graag met je af in mijn praktijkruimte in Utrecht en we kunnen eventueel ook, in overleg, op een andere locatie afspreken.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met bijvoorbeeld angst, het omgaan met heftige gebeurtenissen, somberheidsklachten of burn-out. Ook wanneer je jezelf verder wilt ontwikkelen dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruime ervaring in het werken met diverse klachten. Ik werk in mijn eigen praktijk vaak veel met angst, depressie, burn-out, stress, post-traumatische stress, zelfvertrouwen, faalangst, perfectionisme en persoonlijke ontwikkeling. Ik help je graag om je weer goed in je vel te voelen, maar ook om net dat stapje extra te zetten en jezelf verder te ontwikkelen. Ik werk onder andere met cognitieve gedragstherapie, ACT, en geef mindfulnesstraining, ontspanningstraining en werk veel met positieve psychologie. Soms gebruik ik sport en bewegen als tool binnen mijn trajecten, maar alleen als jij dat ziet zitten. Ik ben ook geaccrediteerd als sportpsycholoog en geef mentale training om sporters nog beter te laten presteren, individueel en in teamverband. Ook kan ik je helpen om op je werk goed te functioneren en/of beter te presteren. Ik heb een Master Klinische & Gezondheidspsychologie, Master Sport & Prestatiepsychologie en een post-academische opleiding tot Praktijksportpsycholoog. Ik heb erkenningen als PSYCHOLOOG NIP en SPORTPSYCHOLOOG VSPN.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd