Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Daniëlle Vermeulen

Daniëlle Vermeulen

Kennis maken met Daniëlle?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Daniëlle, en ik help je graag. Ik ga graag samen met je aan de slag, om nu ook écht iets te gaan veranderen en te gaan voor langdurige verbetering. Ik heb een fijne, lichte praktijk in Utrecht, waar ik je graag ontvang. Daar kan je terecht, maar videobellen kan natuurlijk ook. Voordat we een traject starten heb je natuurlijk wel de kans om me even uit te testen, dus als je je telefoonnummer en email-adres achterlaat, doe ik mijn best om binnen 24 uur contact met je op te nemen voor een gratis telefonische kennismaking. Wanneer je je in het weekend aanmeldt dan neem ik op maandag contact met je op. Ik zal je dan een aantal vragen stellen om je hulpvraag helder te krijgen, en dan kunnen we samen bepalen of en hoe ik je kan helpen. Als je al een verwijsbrief hebt of als je de sessies zelf wilt betalen, dan kunnen we vaak direct een eerste afspraak inplannen.

Kennis maken met Daniëlle?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben doorgaans elke doordeweekse dag beschikbaar. Ik spreek graag met je af in mijn praktijk in Utrecht, en als je liever wilt videobellen dan kan dat ook. Een combi kan natuurlijk ook!


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 105,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 125,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Stap 1 is gezet, je bent hier! Ik zal je wat meer vertellen over mijn aanpak en ervaring, zodat je zelf een beetje kan inschatten of ik je kan helpen. De eerste paar keer dat we elkaar zien, gaan we samen verhelderen waar je mee aan de slag wilt, en hoe we dat gaan aanpakken. Soms besteden we dan ook tijd aan uitzoeken waar het probleem precies vandaan komt. Na deze fase gaan we er samen actief mee aan de slag. Dit kan op meerdere manieren; ik zal een inschatting maken welke behandelvorm bij jou en je klachten past, en als je zelf al ideeën hebt over wat je nodig hebt dan sta ik daar ook altijd voor open. Ik werk veel met Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance & Commitment Therapy (ACT), EMDR en Positieve Psychologie. Ik ben gespecialiseerd in het werken met faalangst, perfectionisme en een negatief zelfbeeld. Daarnaast heeft het werken met rouw een speciaal plekje bij mij, omdat ik uit eigen ervaring weet hoe ingewikkeld rouw kan zijn. Ik ben ervaren in het werken met angst, somberheid en burn-outklachten. Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor traumabehandeling en zingevingsvragen (de 'wie ben ik, wat wil ik eigenlijk?' vragen). Naast psycholoog werk ik ook als sportpsycholoog, en die invalshoek komt soms terug in mijn behandelingen. Sporters help ik om optimaal te presteren, maar eigenlijk is iedereen elke dag wel bezig met goed willen presteren; op je werk, als ouder of partner, of binnen je sociale kringen. Soms past het goed in een traject om wat technieken te 'lenen' vanuit de Sport & Prestatiepsychologie, dus als je dat interessant vindt dan doen we dat. Ik help je graag, zodat jij je weer goed gaat voelen in je eigen vel. Als je een vraag hebt die je niet terug vindt in deze tekst; je mag altijd even contact opnemen, dan overleggen we samen wat er mogelijk is. Ik heb erkenningen als PSYCHOLOOG NIP en SPORTPSYCHOLOOG VSPN.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Daniëlle