Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Denise Habets

Denise Habets

Kennis maken met Denise?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, mijn naam is Denise Habets, wanneer je samen met mij wil kijken naar 'hoe nu verder', laat dan je telefoonnummer en e-mailadres achter. Ik bel je binnen 24 uur voor een telefonische kennismaking en om eventuele vragen te beantwoorden.

Kennis maken met Denise?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn vaste werkdag is donderdag overdag, maandag en vrijdag mogelijk in overleg. Voor de locatie zijn er verschillende mogelijkheden in Amsterdam, onder andere een praktijkruimte maar ook bij je thuis afspreken of juist buiten tijdens een wandeling behoren tot de opties.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering).

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 80,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in veel verschillende hoeken waardoor ik veel ervaring opgedaan heb. Vooral met klachten zoals somberheid, burn-out, gestagneerde rouw, negatief zelfbeeld, angsten en paniekaanvallen, of een combinatie van voorgaande. Mijn specialisatie zit vooral in chronische pijn en traumaverwerking. Ik maak gebruik van een combinatie van evidence based technieken zoals Cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), Acceptance and commitment therapie (ACT), motiverende gespreksvoering en oplossingsgerichte therapie. Tot slot ben ik ook mindfulnesstrainer, mijn vaardigheden hierin zet ik graag op praktische wijze in, ik vind het belangrijk dat iedereen mindfulness op zijn of haar manier kan inzetten en toepassen. Naast deze wetenschappelijke manieren van behandelen vind ik het vooral belangrijk dat iemand zich gehoord en gezien voelt, en dat iemand als mens behandeld wordt en niet als nummertje. Daarnaast werken we gezamenlijk aan een persoonlijk behandelplan aangepast aan jouw wensen en doelen die we samen opstellen. Ik geef praktische opdrachten mee zo nodig om meteen thuis in te kunnen zetten zodat je zo snel mogelijk profijt hebt.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: geen wachttijd
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd