Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Denise Habets

Denise Habets

Kennis maken met Denise?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom, mijn naam is Denise Habets, wanneer je samen met mij wil kijken naar 'hoe nu verder', laat dan je telefoonnummer en e-mailadres achter. Ik bel je binnen 24 uur voor een telefonische kennismaking en om eventuele vragen te beantwoorden.

Kennis maken met Denise?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Donderdag 8:30-14:00, maandag en vrijdag mogelijk in overleg. Voor de locatie zijn er verschillende mogelijkheden in Amsterdam, onder andere een praktijkruimte maar ook bij je thuis afspreken of juist buiten tijdens een wandeling behoren tot de opties.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in veel verschillende hoeken waardoor ik veel ervaring opgedaan heb. Vooral met klachten zoals somberheid, burn-out, gestagneerde rouw, negatief zelfbeeld, angsten en paniekaanvallen, of een combinatie van voorgaande. Mijn specialisatie zit vooral in chronische pijn en traumaverwerking. Ik maak gebruik van een combinatie van evidence based technieken zoals Cognitieve gedragstherapie (CGT), Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), Acceptance and commitment therapie (ACT), motiverende gespreksvoering en oplossingsgerichte therapie. Tot slot ben ik ook mindfulnesstrainer, mijn vaardigheden hierin zet ik graag op praktische wijze in, ik vind het belangrijk dat iedereen mindfulness op zijn of haar manier kan inzetten en toepassen. Naast deze wetenschappelijke manieren van behandelen vind ik het vooral belangrijk dat iemand zich gehoord en gezien voelt, en dat iemand als mens behandeld wordt en niet als nummertje. Daarnaast werken we gezamenlijk aan een persoonlijk behandelplan aangepast aan jouw wensen en doelen die we samen opstellen. Ik geef praktische opdrachten mee zo nodig om meteen thuis in te kunnen zetten zodat je zo snel mogelijk profijt hebt.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Denise