Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Diana Jansen-Smit

Diana Jansen-Smit

Kennis maken met Diana?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Wanneer jij hebt besloten wel wat hulp te kunnen gebruiken, zal ik je zo snel mogelijk telefonisch benaderen. In dit geheel vrijblijvende telefoongesprek kun je aangeven waarvoor je hulp vraagt en bespreken we of ik daarvoor de juiste persoon ben. Als dit het geval is, plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, gaan we dieper in op jouw persoonlijke situatie, onderzoeken we jouw hulpvraag en doelen. Aan het eind van het gesprek zal ik met je bespreken welke mogelijkheden er zijn om jouw doel te bereiken en kun je nagaan of dat bij je past. In de behandeling onderzoeken we jouw unieke patronen, de kracht en valkuilen hiervan en hoe je het anders kan doen. Vaak zijn we ons namelijk helemaal niet zo bewust van onze gedachten, gevoelens en gedrag. We gaan samen op zoek naar jouw unieke verhaal en hoe jij weer verder kan. Eventueel geven we emotionele gebeurtenissen uit het verleden een plekje. Ik geef op heldere, simpele wijze uitleg hoe ons brein werkt en wat we nodig hebben voor een gezond en ontspannen leven. Door mijn rustige, accepterende, inlevende houding kun jij reflecteren op jezelf en raak je beter in staat je eigen problemen te hanteren en op te lossen. Dit vergroot jouw zelfvertrouwen en maakt je flexibeler in de aanpak van onprettige emoties of lastige situaties.

Kennis maken met Diana?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Mijn huiselijke praktijkruimte aan het water is gevestigd aan het op de begane grond op Bogert 1 in Broek op Langedijk. Als je het pand binnenkomt kom je meteen in de sfeervolle wachtkamer. Hier kan je plaatsnemen en zal ik je ophalen. De Bogert ligt vlakbij winkelcentrum Broekerveiling. Je kunt gemakkelijk en gratis parkeren naast de ingang. De bushalte ligt op zes minuten loopafstand. Mocht je niet naar mijn praktijk kunnen komen, dan is het ook mogelijk om online af te spreken. Ik plan consulten op woensdag en vrijdag.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

In mijn studie heb ik voor de afstudeerrichting klinische ontwikkelingspsychologie gekozen. Kinderen en jongeren hebben mij veel geleerd over wat helpend is om een gezonde volwassene te worden. Ik vind het steeds weer een geweldige uitdaging om met cliënten te onderzoeken hoe zij kunnen accepteren wat zich in hun leven voordoet en een gelukkiger leven kunnen leiden. Ik heb geen pasklare oplossingen, ik heb wel de nodige kennis en interventies in huis om samen de antwoorden te vinden. Ik heb veel verschillende opleidingen gedaan en pas afhankelijk van jouw hulpvraag dat toe wat het meest effectief lijkt. Ik werk met symbooldrama (dagdroomtherapie), ACT, oplossingsgerichte cognitieve gedragstherapie, EMDR, ZKM en IBCT (relatietherapie).


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Diana