Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Dienke Rozendom

Dienke Rozendom

Kennis maken met Dienke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Mijn naam is Dienke Rozendom en ik werk sinds 2014 als psycholoog. Wat ik erg belangrijk vind is samen met de client op zoek te gaan naar datgene wat in de weg staat van een gelukkig, florerend en vrij leven. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens van nature de neiging heeft om te bewegen naar herstel/heling en een gezonde verbinding met zichzelf en anderen. Door een moeilijke gebeurtenis of periode kan deze natuurlijke neiging onderbroken worden en ontstaan er symptomen op psychisch of lichamelijk gebied. Het is belangrijk eerst te gaan herkennen welke blokkade er is ontstaan en vervolgens te bekijken en ervaren welke manier van leven past bij het vrijkomen uit deze belemmering. Ik vind het erg waardevol mijn kennis en ervaring te delen met anderen en mensen op deze manier te helpen om verbinding te krijgen met zichzelf en anderen, het plezier in het leven terug te vinden, eigen keuzes te maken vanuit hart en overtuiging en mensen te helpen om de veerkracht op te bouwen om na een tegenslag verder te gaan. Iemand zien opbloeien is wat mij iedere dag weer passie voor dit vak geeft.

Kennis maken met Dienke?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Ook 's avonds en in het weekend

Wanneer en waar

Ik ben tot januari 2020 beschikbaar op alle werkdagen (van 09.00 - 17.00 uur) in Amersfoort, Utrecht en Hilversum. Vanaf januari 2020 ben ik beschikbaar op de maandag en dinsdag (van 09.00 - 17.00 uur) in Amersfoort, Utrecht en Hilversum. In overleg zijn sessies in de avonduren ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 100,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik heb ruime ervaring met Cognitieve Gedragstherapie (CGT). Tevens ben ik gespecialiseerd in het behandelen van stressklachten, shocktrauma en ontwikkelingstrauma middels een lichaamsgerichte methode (Somatic Experiencing en NARM). In mijn sessies zullen lichaamsgerichte methodieken en op mindfulness gebaseerde oefeningen terugkomen. Qua doelgroep heb ik voornamelijk ervaring in het werken met jongvolwassenen.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 4 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: meer dan 4 weken