Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Eline van Andel

Eline van Andel

Kennis maken met Eline?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

In het eerste kennismakingsgesprek wordt natuurlijk eerst gekeken of er een klik is, want het is bewezen dat dit een belangrijke voorwaarde is voor behandeling. Zo ja, maken we een inventarisatie van de problematiek. Indien nodig wordt daarna diagnostisch onderzoek gedaan. Vervolgens wordt een behandelvoorstel gegeven. Dit kan variëren van een aantal steunende gesprekken, inzichtgevende therapie, cognitieve gedragstherapie, schematherapie tot partner-relatie therapie. Ik geef individuele therapie bij problemen als verlegenheid, fobieën, angst-en paniekstoornissen, impulsstoornissen, persoonlijkheidsproblematiek en slaapproblemen. Ook voor arbeidsgerelateerde problematiek, zoals stress en burnout kun je bij mij terecht. Eveneens voor levensfaseproblematiek. Behalve individuele therapie kun je bij mij ook terecht voor relatietherapie. Ik werk met Emotional Focused Therapy, een vorm van partner-relatie therapie die tot doel heeft de emotionele verbondenheid tussen partners te herstellen en/of te versterken. Een paar keer per jaar geef ik in kleine groepjes een assertiviteitstraining.

Kennis maken met Eline?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Voor afspraken ben ik zowel overdag als 's avonds te bereiken. In dringende gevallen ook in het weekend. Wanneer ik op het moment dat je belt in gesprek ben met een cliënt spreek dan je naam en telefoonnummer in en liefst een tijdstip dat ik je terug kan bellen. Je kunt bij mij in de praktijk in Zierikzee terecht. Therapie via Facetime of Skype behoren ook tot de mogelijkheden. Dit kan ook vanuit het buitenland. Ik heb ook een praktijk in Frankrijk. Je kunt daar ook bij mij terecht. Ik beantwoord je aanmelding meestal binnen 24 uur, maximaal binnen 48 uur.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 120,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik ben Eline van Andel, in 1986 afgestudeerd in de studierichting persoonlijkheidspsychologie en psychodiagnostiek. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan. Niets menselijks is mij vreemd! Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt heb ik sinds 1992 een zelfstandige praktijk voor psychologische hulp aan kinderen en volwassenen in Zierikzee. In de loop van de tijd heb ik me op diverse terreinen gespecialiseerd. Ik werk met verschillende methoden en technieken, die ik afstem op jouw hulpvraag. We maken een persoonlijk behandelplan, aangepast aan jouw wensen en doelen die wij samen proberen te formuleren. Cliënten omschrijven mij als warm, betrokken, integer en empathisch. Hoewel ik mijn vak zeer serieus neem maak ik ook gebruik van humor in mijn werk. Behalve individuele hulpverlening werk ik ook met Emotionally Focused Therapy, een vorm van relatietherapie die zich richt op emoties, begrip en de verbinding binnen de partnerrelatie.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 2 weken