Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Elvan Dogrul

Elvan Dogrul

Kennis maken met Elvan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Hallo, Ik ben Elvan en ik help jou graag wanneer je het even niet meer kan vinden. We hebben allemaal wel eens onze ups-and-downs. Soms wordt het echter te moeilijk om er in je eentje uit te komen. Dan is het fijn als iemand je kan helpen. Met mijn expertise zal ik jou effectief door je gedachtes en gevoelens heen begeleiden. The consults can take place in English as well. Seanslarımız Türkçe de gerçekleştirilebilir.

Kennis maken met Elvan?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben beschikbaar op de maandagen. De sessies worden uitsluitend online aangeboden via beeldbellen.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 130,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 150,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Als behandelaar kan ik je helpen bij je angsten en depressie. Deze omvatten meerdere problematiek, denk bijvoorbeeld aan een burn-out, sociale angst, of relatieproblemen. Tijdens de intake zullen we jouw klachten in detail bespreken. Naast Caredate ben ik drie dagen in de week werkzaam bij de Fortagroep. Ik heb gewerkt met mensen van verschillende culturele afkomst. Bovendien heb ik naast de studie Psychologie ook de studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie afgerond. Hierbij heb ik geleerd om bij het analyseren van een gebeurtenis ook culturele en sociale invloeden in acht te nemen. Zo kan ik jouw problemen vanuit verschillende hoeken bekijken en de behandeling zodoende aansluiten op jouw behoeftes. Mijn primaire behandelmethode is de cognitieve gedragstherapie. Door middel van deze methode gaan we ongunstige gewoontes en gedachtes opsporen en aanpakken. Daarnaast maak ik ook gebruik van andere therapieën. Op basis van jouw vraag en behoeftes zullen we tijdens de behandeling kijken naar welke aanpak het beste voor jou is.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Elvan