Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Esin Cuce

Esin Cuce

Kennis maken met Esin?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Ik ben Esin Cuce en ik help je graag verder. Nadat je je hebt aangemeld, stuur ik je een mailtje om een korte telefonische kennismaking te plannen, zodat je kunt aangeven wat voor jou een handig moment is. Als het klikt, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Kennis maken met Esin?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Ik ben recentelijk verhuisd naar Melbourne, Australie, waardoor ik alleen online afspraken kan aanbieden . De afspraken kunnen in overleg overdag, 's avonds, en in de weekenden gepland worden. Jouw wensen zijn hierbij leidend.


Vergoeding & tarieven

Mijn sessies worden (afhankelijk van je polis) geheel of grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je altijd een verwijsbrief nodig.

Niet alle programma’s worden vergoed uit de basisverzekering, bijvoorbeeld relatietherapie, rouwverwerking en burn-out (soms wel uit de aanvullende verzekering). Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 75,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik help je graag verder als je te maken hebt met somberheidsklachten, angsten of relatieproblematiek. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaring opgedaan binnen de Basis- en Specialistische GGZ. Momenteel ben ik werkzaam in een eerstelijns psychologenpraktijk in Bemmel. Ik heb gewerkt met een brede doelgroep en heb ervaring met onder andere depressies, sociale fobieën, specifieke fobieën, generaliseerde angst stoornis, persoonlijkheidsproblematieken en relatieproblemen. Typerend voor mijn manier van werken is dat ik niet alleen naar klachten of gedrag kijk, maar ook naar wat eronder ligt. Waarom loop jij juist op dit moment in je leven vast? Wat maakt jou nou zo depressief of angstig? In plaats van te werken met protocollen, kies ik liever voor maatwerk en laat ik de therapie aansluiten op jouw wensen en situatie. Naast mijn master Gezondheidszorgpsychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, heb ik diverse certificaten behaald met betrekking tot psychologische instrumenten en psychologische eerste hulpverlening.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 2 weken
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: geen wachttijd