Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Esmée Cirkel

Esmée Cirkel

Kennis maken met Esmée?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Welkom! Mijn naam is Esmée Cirkel, getrouwd en samen hebben we een lieve zoon. Graag help ik je verder wanneer je vast loopt in je leven en er zelf niet meer uit komt. Ik ben bekend met verschillende klachten en behandelmethoden. Mijn manier van werken is persoonlijk en mensgericht. In de omgang handel ik vanuit mijn hart met warme aandacht en zal samen met jou onderzoeken welke behandeling het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. De kern van mijn werk is je te helpen weer in contact te komen met jezelf en van daaruit je zelfredzaamheid te vergroten. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat liefdevolle erkenning en confrontatie een weg is naar inzicht en bewustwording. Zo leer je je eigen valkuilen (her)kennen, kom je tot nieuwe (zelf)inzichten en leer je wat je kunt doen om weer grip op je leven te krijgen. Je kunt je telefoonnummer en e-mailadres achterlaten en dan zorg ik ervoor dat ik binnen 24 uur contact met je opneem.

Kennis maken met Esmée?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent welkom in mijn praktijk aan huis in Nieuwegein op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond (vanaf 17:00) en vrijdag van 8:00 tot 18:00. Je kunt bij mij gratis parkeren en bus 77 stopt om de hoek. Als het weer het toelaat behoort wandelen bij mij in het park ook tot de mogelijkheden. Wanneer je niet instaat bent om naar mijn praktijk te komen, is online therapie ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 100,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 110,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Je kunt bij mij terecht voor onder andere trauma, angsten, somberheid, rouw- en verliesverwerking, negatief zelfbeeld, relatieproblemen, piekeren en faalangst. Naast mijn pedagogische achtergrond heb ik Gezondheidswetenschappen gestudeerd richting de GGZ en de Master Mental Health aan de Universiteit Maastricht en de Master Klinische psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tevens heb ik een 2-jarige postdoctorale studie gevolgd om mij verder te specialiseren tot GZ-psycholoog. Verder ben ik opgeleid in de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, ACT en behandel ik complexe trauma’s met EMDR, exposure en bokspsychotherapie. Ik vind het belangrijk om mezelf zowel professioneel als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Naast mijn eigen praktijk in Nieuwegein werk ik als psycholoog bij een gespecialiseerde GGZ instelling dat zich richt op intensieve Trauma-behandeling bij vroegkinder trauma. Verder heb ik ervaring in de verslavingszorg, persoonlijkheidsproblematiek, eetstoornissen, neuropsychologie, suïcidepreventie, en heb ik gewerkt in een gespecialiseerde zorginstelling met de focus op de intensieve behandeling van psychosomatische stoornissen, (burn-out) en ernstige onverklaarbare lichamelijke klachten.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Esmée