Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Fenna van der Burg

Fenna van der Burg

Kennis maken met Fenna?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Soms loop ik door de stad en zie ik allemaal lachende en vrolijke mensen om mij heen, hun leven lijkt dan van een leien dakje te gaan. Natuurlijk tegen beter weten in. Achter al die gezichten schuilen verhalen, struggelingen, mooie, maar ook pijnlijke herinneringen en een enorm gevoelsleven. Uitdagingen in het leven zijn eerder norm dan uitzondering, alleen zien we dat niet altijd aan de buitenkant. Ik vind het belangrijk dat mensen niet alleen voor deze uitdagingen hoeven te staan. Het is goed om hier hulp voor te vragen, mede doordat er soms een spiegel nodig is om valkuilen te ontdekken. Graag onderzoek ik samen met jou wat nodig is om te leren omgaan met je klachten voor meer rust in je leven en vertrouwen in jezelf voor toekomstige uitdagingen. Ik vind het belangrijk dat je jezelf kan zijn in de behandeling. Ik luister aandachtig en probeer opmerkzaam te zijn naar de betekenis van wat je zegt, wat ik zie en voel. In mijn behandeling probeer ik positiviteit en humor mee te nemen.

Kennis maken met Fenna?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Brouwersgracht 167-4h Amsterdam Maandag 8:30 - 14:30 Dinsdag 15:00- 21:00 Donderdag 8:30 - 14:30


Vergoeding & tarieven

Je behandeling wordt vergoed vanuit je basisverzekering. Caredate heeft in 2024 contracten met alle zorgverzekeraars, met uitzondering van Eno/Salland en Aevitae.

Je verzekeraar zal wel altijd eerst je nog openstaand eigen risico met je verrekenen. Dat moet je altijd zelf betalen. Meer info over de vergoedingen vind je bij ‘vergoedingen’ op onze website.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 90,- .


Mijn ervaring en specialisatie

In 2020 ben ik afgestuurd aan de UvA als Klinisch Psycholoog MSc. Hierna heb ik ervaring opgedaan binnen de basis- en specialistische GGZ. Ik behandel angsten, dwang, paniek, trauma, verlies- en rouwverwerking, depressie/somberheid, stress en burn-out problematiek. Vaak hangt deze problematiek samen met problemen in emotieregulatie, een hard schreeuwende kritische stem of een laag zelfbeeld. In mijn behandeling maak ik gebruik van een mix van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Schematherapie waar ik de basiscursussen van heb gevolgd. Daarnaast ben ik fan van oefeningen uit de Acceptance and Commitment therapie (ACT). Let op! Bij mij kan je niet terecht voor: complexe- meervoudig trauma, vroegkinderlijk trauma, persoonlijkheidsproblematiek, agressie problematiek, extreme emotie regulatieproblematiek, langer durende verslavingen, eetproblematiek en chronische pijnklachten. Voor deze klachten is vaak meer gespecialiseerde zorg nodig. In het eerste telefonische kennismakingsgesprek kunnen we kijken of ik de passende behandelaar voor jou ben.


Mijn wachttijden

De wachttijd voor een intakegesprek is bij mij op dit moment: 1 week
De wachttijd voor het eerste gesprek na de intake is bij mij op dit moment: 1 week