Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate - psychologen
Caredate - psychologen
Vragen aan of over Caredate? Bel 085-065 3165
Caredate psycholoog in rechtstreeks | Flor Polanco

Flor Polanco

Kennis maken met Flor?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Ik geloof dat de ‘klik’ tussen de therapeut en cliënt het belangrijkste is in een behandeling. Ik ben een psycholoog die je met passie helpt. Samen doen we (in het hier en nu) onderzoek naar je mogelijkheden en onmogelijkheden. Samen ontdekken we jouw kracht. We zullen werken met methoden waarmee je direct kunt gaan oefenen. Met de hulp van diverse technieken zal jouw onbewuste denk- en gedragspatronen ‘bewust worden’ door inzicht te geven, je patronen doorbreken en problemen te verwerken. Ik heb een Christelijke achtergrond en neem dit mee in onze gesprekken als jij daar specifiek om vraagt. También ofrezco sesiones en Español / I also offer therapy sessions in English.

Kennis maken met Flor?

Geheel vrijblijvend
Geen wachtlijst
Vergoeding vanuit de basisverzekering

Wanneer en waar

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Purmerend. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ook voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren. De sessies zijn mogelijk in mijn praktijk en via beeldbellen. Online behandeling is ook mogelijk.


Vergoeding & tarieven

Wij hebben contracten met de belangrijkste zorgverzekeraars. Als je een geldige verwijsbrief hebt, word je behandeling volledig vergoed vanuit je basisverzekering. Alleen niet met Menzis en een aantal kleine verzekeraars. Bij hen krijg je de behandeling wel grotendeels vergoed.

Niet alle programma’s worden vergoed vanuit je basisverzekering. De bekendste voorbeelden zijn relatietherapie, rouwverwerking en burn-out. Je kan er ook voor kiezen om de sessies zelf te betalen.

Als je de sessies zelf betaalt is het tarief € 95,- .
Voor afspraken met twee personen, bijvoorbeeld bij relatietherapie, is het tarief € 115,-.


Mijn ervaring en specialisatie

Ik bied zorg vanuit mijn hart en als ervaren psycholoog met affiniteit met volwassenenzorg heb ik de kans gehad om mensen te behandelen met een diversiteit aan hulpvragen en verschillende achtergronden. Mijn werkwijze als psycholoog kenmerkt zich door warmte, openheid , onderzoekend, samenwerken en vertrouwen, waarbij jouw ontwikkelingstempo voorop staat. Ik behandel verscheidene klachten, met een focus op angst- en stemmingsproblematiek. Daarnaast kan je ook voor relatieproblemen, burn-out klachten, rouw en verliesverwerking, klachten naar aanleiding van een traumatische gebeurtenis, onzekerheid, onderdrukte pijn, verdriet, boosheid, stress piekergedrag, perfectionisme en levensfaseproblematiek bij mij terecht. De technieken waarmee ik werk zijn gestoeld op cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie in combinatie met andere therapieën.


Helaas kan je je op dit moment niet aanmelden bij Flor